Спечелете 50 кухненски машини, 100 прахосмукачки робот и 200 тетрадки за рецепти от София Мел

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 декември 2021

Участието във „Вкусен свят“ е обвързано с покупка на продукт/и в цялата магазинна мрежа на страната, които са обозначени със специален стикер.

Участващите продукти са брашно София Мел Класик 1 кг и 2 кг, брашно София Мел Екстра 1 кг и 2 кг, брашно София Мел Баница 1 кг и брашно София Мел Кекс 1 кг. При включване на нов продукт във „Вкусен свят“, правилата ще се подновяват своевременно.

Задължителни условия за участие в Играта са:
- да е извършена покупка на продукти, участващи във „Вкусен свят“ и маркирани със специалния стикер за това;
- да е създаден профил за достъп с потребителско име и парола в сайта www.sofiamel.bg. На всеки закупен пакет има отпечатан уникален код, който следва да се въведе в уеб сайта www.sofiamel.bg .

Всяко едно физическо лице има право да регистрира и притежава само 1 /един/ профил в сайта www.sofiamel.bg

Механизъм на Играта

Стъпка 1: Закупувайки продукти, участващи във „Вкусен свят“ и описани в т.4.3 от настоящите правила, всеки един потребител ще открие отпечатан уникален код на опаковката.

Стъпка 2: Всеки един потребител влиза в сайта www.sofiamel.bg и следва да си направи регистрация със своя личен имейл адрес, посочвайки парола.

Създаването на личен профил се осъществява чрез попълване на следните данни в електронна регистрационна форма:
- име и фамилия – необходими за идентификация на потребителя при последващи участия в промоции;
- e-mail адрес – използва се като потребителско име за осъществяване на вход в системата след създаване на личен профил;
- парола – използва се за вход към вече създадения потребителски профил.

При процеса на регистрация потребителят сам определя персонална парола за достъп до профила си. Задължително условие е да се съгласи с Общите условия на сайта.

След въвеждане на горните данни и натискане на бутона „Регистрирай се“ всеки клиент ще получи на посочения от него e-mail адрес линк за потвърждение на регистрацията си.

Стъпка 3: Влизайки в личния си профил, всеки един потребител има възможност да въведе уникалния код, който е открил на опаковката от закупени продукти. Всеки един въведен код носи на потребителя 1 /една/ точка.

Стъпка 4: Влизайки в личния си профил, всеки един потребител има възможност да изпрати готварска рецепта за преглед и публикуване в уеб сайта www.sofiamel.bg. Изпратените готварски рецепти трябва да са приготвени от самия потребител предварително. Към всяка една рецепта се изпраща точно описание на съставките, начин на приготвяне и поне една снимка на приготвеното ястие или стъпките за приготвяне.

Всяка една рецепта се преглежда и валидира от администратор на уеб сайт. Всяка една рецепта може да бъде одобрена за публикуване в уеб сайта или да бъде отказана. При отказ за публикуване на рецепта – потребителите ще получат известие по e-mail с причините за неодобрението ѝ.

Всяка една одобрена и публикувана рецепта в уеб сайта www.sofiamel.bg носи на потребителите по 1 /една/ точка.

Максималният брой точки от рецепти, които може да спечели потребителят е 2 /два/ броя точки за един месец.

Стъпка 5: Влизайки в личния си профил, всеки един потребител има възможност да изпрати снимка за преглед и публикуване в уеб сайта www.sofiamel.bg. Изпратените снимки трябва да бъдат на момент с любими хора и приготвено печиво с брашно София Мел. Към всяка една снимка, потребителят записва желано от него заглавие.

Всяка една снимка се преглежда и валидира от администратор на уеб сайт. Всяка една снимка може да бъде одобрена за публикуване в уеб сайта или да бъде отказана. При отказ за публикуване на снимка – потребителите ще получат известие по e-mail с причините за неодобрението ѝ.

Всяка една одобрена и публикувана снимка в уеб сайта www.sofiamel.bg носи на потребителите по 1 /една/ точка.

Максималният брой точки от снимки, които може да спечели потребителят е 2 /два/ броя точки за един месец.

Стъпка 6: Влизайки в личния си профил, всеки един потребител има възможност да въведе своите данни. Данните, които са необходими са:
- име, презиме и фамилия - необходими за идентификация на потребителя при последващи участия в промоции, изпращане на спечелени награди;
- телефонен номер – необходим за последващи контакти с потребителя при участия в промоции, изпращане на спечелени награди;
- населено място, пощенски код и точен адрес - необходим за последващи контакти с потребителя и участия в промоции, изпращане на спечелени награди;
- снимка или аватар – прикачване на снимка или аватар, която се визуализира в страниците с изпратени и публикувани рецепти и снимки.

Ако даден потребител попълни всички данни и полета в личният си профил – ще получи еднократно 2 /две/ точки. Тези точки се печелят веднъж и при последваща промяна на личните данни – няма да бъдат начислявани точки.

Личен профил

1. В личния си профил – раздел „Спечелени точки“, всеки един потребител може да разбере колко събрани точки има към момента на проверката.

2. В личния си профил – раздел „Въведи код“, всеки един потребител може да добавя нови кодове от закупени продукти, както и да намери история на въвежданите до момента кодове и колко точки са му донесли.

3. В личния си профил – раздел „Моите рецепти“, всеки един потребител може да намери всички изпратени до момента рецепти, както и техният статус – одобрени, неодобрени, очаква преглед.

4. В личния си профил – раздел „Моите снимки“, всеки един потребител може да намери всички изпратени до момента снимки, както и техният статус – одобрени, неодобрени, очаква преглед.

Събрани точки

1. Всеки един потребител, събирайки точки, в последствие може да ги обменя за участие в промоции с награди.

2. Всяко едно участие може да бъде с различен брой точки, според типа, размера и стойността на избраната награда, за която иска да участва потребителят.

3. Всяка една промоция се обявява предварително на уеб сайта www.sofiamel.bg, заедно с това се обявяват самите награди, тяхното количество и броят точки, които са необходими за едно участие в промоцията за разпределяне на наградите.

4. Всеки един потребител може да се регистрира за участие в промоцията неограничен брой пъти, стига да има събрани достатъчно точки за тази цел.

5. Всеки един потребител ще има възможност по всяко време да преглежда в личния си профил колко точки е изразходил за участие в промоциите и колко му остават .

6. Не се допуска размяна на събрани точки или спечелени награди срещу левовата им равностойност.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара