Спечелете чанти и портфейли Love Moschino и 120 комплекта Golden Rose

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://igra.goldenrose.bg/winners

В настоящата КАМПАНИЯ участват всички продукти с търговска марка GOLDEN ROSE ®.

Върху участващите в КАМПАНИЯТА продукти няма изрично обособена промоционална зона или друго изрично обозначение.

Начин за провеждане на КАМПАНИЯТА

През периода на провеждане на КАМПАНИЯТА, посочен в т. 2.1, желаещите да участват в нея трябва дa закупят от търговски обекти съгласно т. 2.3, продукт/и с търговска марка GOLDEN ROSE ®, участващ/и в КАМПАНИЯТА и посочени в т. 4.1, на стойност минимум 10лв с ДДС. След заплащане на касата, клиентът трябва да регистрира касовата бележка от покупката на интернет адрес: www.goldenrose.bg/igra като впише коректно и пълно всички посочени полета в регистрационната форма. Ако клиента е закупил продуктите по електронен път, регистрира номера на получената фактура.

Един участник може да участва в промоцията неограничен брой пъти, но не може да спечели повече от една награда. Една регистрация носи шанс за печалба от момента на регистрация до приключване на играта.

Участникът е длъжен да запази касовата бележка/фактура до изтичане на КАМПАНИЯТА.

Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта са общо 138 бр., както следва:
- 6 бр. портмонета Love Moschino
- 12 бр. чанти Love Moschino
- 120 бр. комплекта с по 3 продукта декоративна козметика Golden Rose

Не се допуска подменянето на спечелена награда срещу паричната ѝ равностойност, както и други замени.

Теглене на наградите:

Награди се теглят всеки понеделник след старта на кампанията както следва:

08 ноември 2021 / 15 ноември 2021 / 22 ноември 2021 /  29 ноември 2021 / 06 декември 2021/ 13 декември 2021

Всеки понеделник в посочените дати в т. 6.4.1 се раздават както следва:

1 портмоне с марката Love Moschino / 2 чанти с марката Love Moschino / 20 комплекта с по 3 продука /червило, фон дьо тен и течни сенки за очи/ с марката Golden Rose

Получаване на наградите:

Всички участници, които са изпълнили условията, посочени в тези Правила, ще участват в подбора за определяне на печелившите участници. Всеки участник има право да регистрира една или повече касови бележки / фактури  в Промоцията/Играта.

Регистрацията на касова бележка/фактура е валидна до края на Кампанията и носи шанс за печалба всяка седмица. Регистрацията на повече от 1 касова бележка увеличават шанса за печалба на седмична база.

Имената на спечелилите ще бъдат обявени на официалната страница на кампанията www.goldenrose.bg и фейсбук страницата на Golden Rose www.facebook.com/GoldenRoseBulgaria.

В рамките на 7 дни след тегленето на печелившите участници от томболата, Организаторът ще се свърже с всеки един от тях, за да валидира неговото участие.

Участникът е длъжен да съхранява и покаже касовата бележка / фактура за закупените продукти преди получаване на наградата.

Предаването на награда на печеливиш се осъществява или лично от представител на Организатора срещу подпис на Приемо-предавателен протокол или чрез куриерска фирма. Печелившият трябва да предаде на представителят на Организатора печелившата касова бележка/фактура. Ако Организаторът прецени да изпрати по куриер наградата, се изисква от печелившия да изпрати снимка с печелившата касова бележка/фактура.

За целите на легитимността на наградния фонд и наградените, печелившите се снимат с тях след подписване на Декларация за съгласие. Снимките се публикуват във Фейсбук и Инстаграм страниците на Организатора: www.facebook.com/GoldenRoseBulgaria и www.instagram.com/GoldenRose Bulgaria 

Краен срок - 12 декември 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара