Спечелете СПА уикенд, премиум кафе машина и 2022 мини кекса Алка

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 30 октомври 2021

🍁НОЕМВРИ идва с ПОДАРЪЦИ!🎁
🎈Само този месец спечели супер готини #награди от Мистрал.🎈

Хапвай най-вкусния домашен #кекс Алка и печели #награди!
⚜Спа #уикенд за двама, за пълен #релакс с любим човек;
⚜Кафе машина, за да правиш майсторски #кафе напитки;
⚜ 2022 мини #кекса Алка, направени по традиционна #рецепта с истинския вкус от детството.🧁 

УЧАСТИЕТО В ИГРАТА Е ОБВЪРЗАНО С ПОКУПКА

Всеки клиент закупил Алка Хоум кейк от 350гр. или 300гр. микс плодове от търговски обект, който участва в активността, може да изпрати снимка на касовата бележка, която удостоверява покупката на Алка Хоум кейк; Участват и клиенти, които са закупили онлайн Алка Хоум кейк и които пазят касовата си бележка;

Участват всички вкусове и грамажи;

Наградите, които могат да бъдат спечелени са:

1. 2022 броя мини кекс Алка, 60 гр. според наличността в обекта – какао с шоколад, ванилия с шоколад или ванилия с ябълка;

2. Кафе машина Кафеавтомат PHILIPS EP2220;

3. СПА уикенд в хотел Астор Гардън или подобен, според възможностите;

За участие в тегленето на наградите, Участникът трябва да изпрати на мейла на организатора digital@mistral.shop снимка на касовата бележка, с три имена, телефон за връзка и адрес;

Една касова бележка може да бъде регистрирана чрез изпращане на мейл, само веднъж;

Всеки участник има право да регистрира неограничен брой касови бележки , но в рамките на Играта може да спечели само една награда.

След края на играта на случаен принцип чрез специализиран софтуер Организаторът ще изтегли печелившите, които ще получат  наградите, описани по-горе.

Победителите спечелили големите награди – Кафе машина Кафеавтомат PHILIPS EP2220 и СПА уикенд в хотел Астор Гардън, както и 2022 участника спечелили мини кекс Алка ще бъдат обявени на сайта www.mistral.shop, както и в социалните мрежи на Мистрал във Фейсбук и Инстаграм ПЕТ (5) дни след приключване на играта.

Участниците трябва да запазят като доказателство касовия бон, който удостоверява покупката на участващия в промоцията кекс Алка Хоум кейк. Спечелилите награди участници ще бъдат информиран чрез съобщение на сайта и чрез предоставения телефонен номер, за уточнение на начина на получаване на наградата.

За да бъде получена спечелена награда, участникът трябва след като е известен, че е спечелил, да се обади на телефон 0884 600 900, за да предостави данни за доставка (три имена, адрес и телефон), като за целта на точното счетоводно и данъчно отчитане на наградите със стойност над 100 лева е необходимо спечелилият участник да предостави и ЕГН.

Ако участникът не може да бъде открит на посочения от него адрес, спечелената награда може да бъде взета лично в 30-дневен срок от склад/офис на организатора след предварителна уговорка по телефон 0884 600 900 и за сметка на участника.

Участникът, с който Организаторът не може да осъществи контакт в рамките на 5(пет) работни дни, губи правото си да получи наградите си. В такъв случай Организаторът се свързва с резервен Участник.

Организаторът не носи отговорност в случай на невъзможност за свързване с печеливш Участник поради грешно предоставени данни или по други, независещи от Организатора причини.

За наградите на стойност над 100 лв., при заявяване от участника и попълване на декларация, Мистрал издава служебна бележка във връзка с подаване от страна на участника на годишна данъчна декларация по Закона за данъците върху доходите на физическите лица.

В случай, че печелившият не може да получи наградата си лично, същата може да бъде получена от упълномощено лице чрез представянето на изрично пълномощно, съдържащо три имена и ЕГН, както на упълномощителя, така и на упълномощеното лице, посочване на конкретната награда, която да бъде получена и подпис на упълномощителя. Упълномощеното лице подписва предвиденият за целите приемо-предавателен протокол. Мистрал не носи отговорност при предоставяне на наградата на база неверни, заблуждаващи и/или измамни данни в пълномощното. Пълномощното, както и всякакви лични документи за верификация на лицето, се предоставят за справка с цел получаване на наградата, след което същите се връщат на притежателя им незабавно.

Не се допуска замяна на спечелена награда с нейната парична равностойност или с друга награда. Правото на получаване на наградата не може да бъде прехвърлено на трети лица. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара