Спечелете Amazon Kindle, ваучер за 300 лв. от Ozone, абонаменти за Storytel, мицеларни води и промо кодове

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Eлектронни четци “Kindle” печелят:

🏅 da_go***@abv.bg
🏅 olia****@abv.bg
🏅 poli***1@gmail.com
👉 Ваучер за пазаруване от Ozone.bg на стойност 300,00 лв. печели:
🏆 rado****@abv.bg

Как се участва:

С регистриране на баркодове на опаковки в специално приложение.

Пълни правила:

Понеже всяко начало е трудно без малко помощ от приятел, екипът ни приканва да станете още по-активна част от промяната, като ни помогнете с набирането на възможно най-много продукти в базата данни и се впуснете в една луда надпревара по… сканиране. 

✍️Процесът по добавяне на продукт е също толкова улеснен, колкото използването на приложението: сканирате баркода от опаковката, след което потвърждавате в системата желанието си да го добавите към вече съществуващия списък - въвеждате името му и материала, от който е изработена опаковката, добавяте снимка и готово.  

Целта ни е да съберем възможно най-много продукти в базата данни като всяка седмица може да очаквате информация за допълнителен стимул. 😉  

🎁Всяко усилие, разбира се, ще бъде възнаградено - и то щедро, благодарение на верните ни партньори от Storytel, Banditto Headwear, Ozone.bg и Bioderma. 

Ето и всичко, което трябва да знаете за играта:  

Наградните нива са три - ниво 🥇 се достига след сканирането на 45 уникални одобрени кода, ниво 🥈 със 75 уникални одобрени кода и ниво 🥉 със 100 уникални одобрени кода. 

Ето и за какво участвате:
👉 абонаментни ваучери за 1, 3 или 6 месеца в Storytel, за да имате винаги добра история под ръка
👉 промо кодове за отстъпка на стойност 25%, 50% или 100% в Banditto Headwear, където да избирате на воля от богатия им sustainable каталог
👉 10% или 15% отстъпка в категория “Книги” с Ozone.bg
👉 емблемата в почистващата грижа за кожата - Sensibio H2O на пионерите от BIODERMA в опаковки от 100, 250 и 500 ml
👉 3 електронни четци и един ваучер на стойност 300 лева от Ozone.bg за късметлии, изтеглени на случаен принцип, в края на кампанията 

❗️Имате време до 02.12.2021 г. да ни смаете, а за себе си да спечелите подранил коледен подарък 🎁❗️

За да участва в Кампанията, Потребителят е необходимо да изтегли Приложението на Организатора – Eco Partners App. Изтеглянето може да бъде извършено в Аpp store и Google play.

Стъпки по добавяне на баркод:
 
a) За да стартира процесът по добавяне на нов баркод, Потребителят следва да натисне зеления бутон, който се вижда долу в средата на първоначалната страница след отваряне на Приложението.
b) Потребителят трябва да насочи камерата си към желания баркод, така че той да попадне в очертаното правоъгълно поле, и да изчака няколко секунди.
c) На екрана ще се появи прозорец с текст: „Баркодът не е намерен. Желаете ли да добавите баркода?“ с опции „Да“ и „Не“. За да добави съответния баркод, потребителят избира „Да“. Ако след сканиране на баркода, на екрана се появи текст, показващ материала на опаковката на продукта, то сканираният баркод е вече добавен в базата данни от друг потребител.  
d) В следващата стъпка е нужно Потребителят в тази последователност да:
-  попълни името на продукта  
-  избере материала на опаковката
-  добави снимка на опаковката
e) След като правилно е изпълнил горните стъпки, Потребителят следва да натисне бутон „Завърши“.  
f) След натискане на бутон „Завърши“, Потребителят ще получи съобщение „Успешно добавен баркод“.
Ако не получи това съобщение, баркодът не е бил добавен успешно. Може да опита отново, като повтори
описаните горе стъпки.

ИЗИСКВАНИЯ КЪМ ДОБАВЯНИТЕ БАРКОДОВЕ И ОДОБРЕНИЕ
1. Приложението допуска добавяне на уникални баркодове на опаковани продукти и стоки.
2. Приложението  не  допуска  дублиране  на  въведени  баркодове  от  Потребители,  като  известява участниците, че баркодът вече е въведен.
3. Организаторът разглежда добавените баркодове,  с цел проверка на въведената информация от
Потребителя и въвежда корекции, при необходимост,  и одобрява добавените баркодове в срок до 3 работни дни от добавяне на баркода от Потребителя.
4. Организаторът не одобрява добавени баркодове, когато качеството на добавената от Потребителя снимка не позволява идентифициране на продукта  или описанието на продукта не отговаря на приложената снимка, или когато баркодът не е на опаковка.
5. Ако един и същи баркод е добавен от двама различни Потребители, но все още не е одобрен, след одобряване, баркодът ще бъде отчетен в профила на Потребителя, който пръв го е добавил.  
6. Само одобрени баркодове се отчитат за участието в Кампанията.
7. Потребителят може да следи броя изпратени и одобрени баркодове след натискане на бутона за награда в горния десен ъгъл на началната страница на приложението.

Наградите в Кампанията са електронни промокодове/ваучери и физически продукти на партньорите на Кампанията:
• Banditto Headwear: https://bandittoheadwear.com/collections/all
• Storytel: https://www.storytel.com/bg/bg/
• Bioderma: https://www.bioderma.bg/
• Ozone: https://www.ozone.bg/
2. Наградите в Кампанията са разделени на 3 нива. Всяко наградно ниво съответства на определен брой одобрени баркодове на Потребителя:  
 Наградно ниво 1 - 45 уникални одобрени баркода
• Едномесечен абонамент от Storytel
• Промокод за 25% от Banditto Headwear
• Bioderma мицеларна вода Sensibio H2O 100 мл.
• Промокод за 10% отстъпка в категория “Книги” от Ozone.bg
 Наградно ниво 2 - 75 уникални одобрени баркода
• Тримесечен абонамент от Storytel
• Промокод за 50% от Banditto Headwear
• Bioderma мицеларна вода Sensibio H2O 250 мл.
• Промокод за 15% отстъпка в категория “Книги” от Ozone.bg
 Наградно ниво 3 - 100 уникални одобрени баркода
• Шестмесечен абонамент от Storytel
• Промокод за 100% от Banditto Headwear
• Bioderma мицеларна вода Sensibio H2O 500 мл.

ЗАЯВЯВАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ
1. При достигане на определено наградно ниво, Потребителят има възможност да избере дали да заяви награда, съответстваща на достигнатото ниво, или да продължи да добавя баркодове до достигане на следващото ниво.  
2. Когато Потребителят заяви награда, той следва да предостави свой и-мейл адрес и да натисне бутон „Изпрати“. С участието в Кампанията, Потребителите заявяват своето съгласие за използване на предоставения от тях имейл адрес за целите на Кампанията.
3. След натискане на бутон „Изпрати“, броят одобрени до момента баркодове, необходими за съответното ниво, биват занулени. В случай че Потребителят е въвел повече от необходимия за съответното ниво брой баркодове, остатъкът се запазва в профила на Потребителя и той може да продължи да сканира до достигане на желаната бройка за нова награда.  
4. Организаторът изпраща наградата на посочения от Потребителя и-мейл. В случай че Потребителят е избрал за награда физически продукт, Организаторът продължава комуникация с него на посочения имейл.
5. Срокът за изпращане на наградата от страна на Организатора, е 10 работни дни след датата на заявка за награда от страна на Потребителя.  В случай че Потребителят е заявил физическа награда  oт Bioderma, той ще има срок до 5 работни дни да отговори на получения от него и-мейл, в който да уточни къде иска да получи наградата си, след което Организаторът ще я изпрати в рамките на 10 работни дни.
6. Потребител, който е заявил награда от определено ниво, няма право повторно да заявява същата награда от същото ниво, но има възможност да участва отново, като заяви друга награда от същото ниво или награда от друго ниво.

В края на Кампанията Организаторът ще изтегли на лотариен принцип 3  (трима), измежду всички потребители, които са заявили награда за второ или трето  наградно ниво  (предоставили своя имейл адрес). Изтеглените ще получат следните награди: Електронен четец Amazon Kindle 2019.

В края на Кампанията Организаторът ще изтегли на лотариен принцип 1 (един) Потребител измежду всички Потребители, заявявали награда от което и да е наградно ниво (предоставили своя имейл адрес), който ще спечели голяма награда - подаръчен ваучер на стойност 300 лева от Ozone.bg.

С изтеглените в томболата печеливши, Организаторът ще се свърже на посочения от тях имейл, в
рамките на 5 работни дни. 

Краен срок - 2 декември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара