Спечелете спа уикенди в Банско и във Винарски комплекс 'Шато Копса' от dm

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши за уикенд в СПА Ризорт “Св. Иван Рилски” - Банско

Елена Трифонова Стоянова
Ванина Илиянова Маринова
Галина Иванова Малчева
Диляна Виолинова Рачева
Златинка Димова Костова

Печеливши за уикенд в Винарски комплекс “Шато Копса”

Даниела Трайчева Колева
Мирослава Веселинова Велчева
Десислава Генчева Генева
Валентина Йорданова Тотева
Мартин Христов Крумов

Как се участва:

С покупка на продукти на стойност над 35 лв. и регистрация на касов бон.

Пълни правила:

Tомболата е с период на провеждане от 11.11.2021 г. до 25.12.2021 г. включително и се провежда във всички dm магазини на територията на Република България.

Как да участвам?

Пазарувай над 35 лв. и можеш да спечелиш един от 10 спа уикенда за двама!

При регистрацията клиентът следва да въведе следните данни: три имена, e-mail за контакт, телефонен номер за контакт, УНП на касовия бон – Уникален Номер на Продажба, награда, която желае да спечели, dm магазин, в който е направил покупката и dm магазин, в който би искал да получи наградата си.

Всички регистрирали се участници следва да пазят касовия бон, с който са извършили покупката си и който са регистрирали. В случай, че спечели награда, участникът трябва да го представи за справка в оригинал, за да може да получи наградата си.

Всеки един клиент може да участва многократно в томболата в периода на провеждането й с всяка своя покупка на стойност на и над 35,00 лв. с ДДС  от продуктите от асортимента на „дм България“ ЕООД, закупени от който да е от dm магазините на територията на страната.

С един касов бон за извършена покупка на и над 35.00 лв. с ДДС може да се участва само веднъж в томболата.

Наградите ще бъдат раздадени на общо 10 печеливши участника:

    5 броя подаръчни ваучера за Вино и Спа уикенд във Винарски комплекс “Шато Копса“  - 2 нощувки в двойна стая за двама възрастни и две деца до 12 г. (валидни до 20.12.2022 г.)

    5 броя подаръчни ваучера за Спа уикенд в СПА Ризорт “Св. Иван Рилски”, гр. Банско – 2 нощувки за двама възрастни и две деца до 12 г. (валидни до 20.12.2022 г.)

Тегленето на имената на печелившите ще се извърши на случаен томболен принцип в Централния офис на “дм България“ ЕООД от тричленна комисия спрямо графика за обявяване в правилата на Играта. Всеки един от десетте победители ще получи една от изброените 10 награди.

Наградите следва да бъдат получени от спечелилите ги участници най-късно в посочения срок в правилата на Играта от посочения от тях dm магазин за получаване на наградата.

Краен срок - 25 декември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара