Спечелете 50 слушалки STEELSERIES GAMING и 250 кутии с PC игри

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.nestle-cereals.com/bg/xboxgames

В Играта участват следните продукти:

    NESQUIK® Cereals 375 g,
    NESQUIK® MIX Cereals 325 g,
    LION® Cereals 400 g,
    CHOCAPIC® Cereals 375 g,
    COOKIE CRISP® Cereals 375 g,
    LION® WILD CRUSH 360 g,
    NESQUIK® BANANA CRUSH 350 g

За срока на Играта ще бъдат раздадени общо 50 (Петдесет)  СЛУШАЛКИ STEELSERIES GAMING  и 250 (двеста петдесет) 3 броя PC игри.

Не се допуска замяна на спечелена награда с паричната й равностойност или с друга награда.

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни на лица, които не са участвали и/или не са печеливши в настоящата Игра.

За да участваш в Играта следва да влезеш на сайта: www.nestle-cereals.com/xboxgames  и да:

    Попълни промо кода от задната страна на опаковката на участващите продукти, своите три имена и имейл адрес. Ако не следиш редовно имейла си, попълни и телефонен номер, след което се запознай с Политиката за поверителност и с Правилата за игра. Потвърди, че си навършил(а) 18 години.
    Oтговори на креативния въпрос: Започни деня си със зърнени закуски Nestlé и опишете любимата си семейна супер сила! !

Един участник има право само на една награда, независимо от броя на участията.

ПРОЦЕДУРА ЗА ТЕГЛЕНЕ, ОБЯВЯВАНЕ И ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИТЕ

След утвърждаване правото на участие съгласно правилата на Играта, жури от трима членове ще избере 50 (Петдесет) печеливши награда СЛУШАЛКИ STEELSERIES GAMING и  250 (двеста петдесет) печеливши награди кутии 3 броя PC игри.

Трите имена, датите и часовете при попълване данните за участие на печелившите ще бъдат публикувани до 15(петнадесет)работни дни след края на играта на Сайта на играта www.nestle-cereals.com/xboxgames.

С печелившите участници ще бъде осъществен контакт чрез имейла, който са предоставили по време на регистрацията, за да предоставят допълнителни контакти за доставка на наградата (телефонен номер и адрес). При необходимост представител на Организатора може да се свърже с печелившия участник по телефона, за да изясни подробности относно доставката на наградата.

В случай, че печелившият участник не отговори на имейла и не предостави адреса, на който да бъде доставена наградата, в рамките на 7 (седем) дни от обявяването на печелившите участници, ще се счита, че печелившият се отказва от получаване на наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условиятана Играта..
 

В случай, че спечелил участник е предоставил грешен, непълен или неточен телефон, адрес и електронна поща и представител на Организатора не е могъл да се свърже с него, за да уточни условията по доставка на  наградата, както и ако спечелилият участник не се свърже с Организатора, за да потърси наградата си, в срок до 7 (седем)  дни от обявяване на печелившите, ще се счита, че спечелилият се отказва от получаване на наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условиятана Играта.

Наградите се доставят само на територията на България в рамките на 30 дни след като печелившите бъдат публикувани на Сайта на Играта www.nestle-cereals.com/xboxgames.

Краен срок - 31 декември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара