Спечелете 408 000 броя брандирани коледни кутии от Coca-Cola

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 23 декември 2021

Как да участвате: 

Купете продукти на Coca-Cola с промоционални етикети и капачки. Съберете всички срички, изписващи думата КО-ЛЕ-ДА и вземете гарантирана награда - брандирана коледна метална кутия Coca-Cola

Пълни правила:

Промоцията се провежда на територията на Република България в избрани търговски обекти, в които са изложени рекламни материали, информиращи за Промоцията, до изчерпване на наградите в съответния награден център.

„Участващи продукти" са продукти от 1L Coca‑Cola, 1L Coca‑Cola Без Захар, 1.5L Coca‑Cola, 1.5L Coca‑Cola Без Захар, 1.5L Fanta Orange, 1.5L Sprite, 2L Coca‑Cola, 2L Coca‑Cola Без Захар, 2L Fanta Orange и 2L Sprite в пластмасови опаковки с промоционални с етикети КО-ЛЕ-ДА и капачка КОЛЕДА.

Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Промоцията, са следните: брандирана метална кутия със специален коледен дизайн на Кока Кола - 3 различни вида - Приложение 2.

Общ брой награди: 408 000 бр. , по 136 000 броя от всеки от трите дизайна по Приложение 2.

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

Промоцията се провежда в избрани търговски обекти на територията на страната, обозначени с рекламни материали.

За да вземат участие в Промоцията, участниците трябва да закупят бутилка от участващите продукти. При покупка на една бутилка от участващите продукти от участващ в промоцията обект, участникът получава възможност да потърси под капачката една от сричките в думата КО-ЛЕ-ДА. Потребителят следва да събере три капачки с по една различна сричка, така че заедно те да изписват думата КО-ЛЕ-ДА. При наличие на три капачки, изписващи думата КО-ЛЕ-ДА, участникът има право да вземе един от трите специални коледни кутии от награден център в зависимост от наличните награди от различните дизайни.

Наградите се получават от наградни центрове срещу представяне на трите печеливши капачки, изписващи думата КО-ЛЕ-ДА. Информация за наградни центрове може да получите на телефон 0800 12345, както и на сайт coca-cola.bg

Награди ще бъдат раздавани до изчерпване на количествата награди в наградните центрове.

Количеството на промоционалните награди е ограничено съгласно т.7, така че награди ще бъдат раздавани на принципа “първи представил в награден център с неизчерпани награди три капачки със срички изписващи КО-ЛЕ-ДА - първи получил” до изчерпване на  количествата. Организаторът не е отговорен пред потребителите за предоставяне на награди, надвишаващи посоченото количество.

Информация за промоцията може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България) всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч.

Наградите ще бъдат раздавани срещу представяне едновременно на трите печеливши капачки, изписващи думата КО-ЛЕ-ДА от участника в някой от наградните центрове, където са налични награди.

ЛИНК за участие

2 Коментари

Публикуване на коментар

По-нова По-стара