Спечелете ваучер за 500 лв. за моден тоалет по избор от Knapp

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: @nataliqstoyanov

✨GIVEAWAY✨ #TortaFashionWeeks ✨

Обичате ли торти? Не се съмняваме, че и вие като нас ги обожавате. А сега е ред вашите торти да ви донесат страхотна награда в новата ни инстаграм игра. Заедно с модния дизайнер и стилист Антония Йорданова (@tunikayo) ви предизвикваме да запретнете ръкави и да измайсторите ваша оригинална Fashion торта, с която да се включите в играта за ваучер за супер тоалет от модния лейбъл Knapp. 🎁💃

За да участвате:
🍰 Пригответе своя оригинална торта.
📸 Качете снимката ѝ в инстаграм профила си и напишете рецептата. Профилът ви трябва да е публичен и да не е с настройка ‘Private’.
✒️ Не забравяйте да добавите в описанието хаштаг #TortaFashionWeeks.
✔️ Последвайте инстаграм профилите на Dr. Oetker Bulgaria, нашия гост-стилист @tunikayo и лейбъла @knapp_brand.

Играта се провежда от 13.10.2021 до 03.11.2021 и не е обвързана с покупка на продукти с марка Dr. Oetker или Knapp. Наградата е ваучер на стойност 500 лв. за моден тоалет по избор от Knapp, от най-новата колекция, която ще бъде пусната в края на октомври 2021, или не по-стара от 2019 г. 

Печелившият ще бъде изтеглен на случаен принцип и ще бъде обявен на 04.11.2021 в инстаграм профила на Dr. Oetker Bulgaria. 

Краен срок - 3 ноември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара