Спечелете 10 кошници с продукти Саяна и настолни игри

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Златина Желязкова
Галя Д. Николова
Адрияна Стефанова
Веселина Михалева
Петя Петрова
Десислава Рабаджийска
Desislava R. Petrova
Леа Томова
Любо Чавдаров
Tanya Draganova

Време е за кулинарно приключение с вкусни и забавни награди в 3 лесни стъпки!

👨🏻‍🍳 Пригответе една от рецептите за всякакви случаи от дигиталната готварска книжка на „Саяна“
📸 Снимайте кулинарното си произведение.
👉 Публикувайте своите снимки под този пост.

На 🔟 от вас ще подарим цяла кошница с продукти „Саяна“ и комплект, включващ игрите от рецептите в книжката. Успех и да ви е вкусно!

Наградите, определени за тази игра, са:
- 10 броя доставки на продукти от портфолиото на Саяна с комплект настолни игри, за периода на играта. Наградите ще бъдат раздадени на 10 победители, под формата на 10 кутии с продукти Саяна. Победителите се избират, чрез лотария и участват, тези които са изпълнили условията за участие.

Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупка. За успешно участие се изисква вашият личен профил да е в списъка с фенове на Фейсбук фен страницата на Саяна®, както и да се публикува успешно снимка на сготвена рецепта от показаните в дигиталната книжка на Саяна , като коментар към поста, анонсиращ старта на играта. Критериите за оценка включват (не се ограничава до изброените): рецептата да се съдържа в “Малка готварска книжка за всякакви случаи на Саяна”, да е домашно приготвена рецепта специално за играта, да се използват собствени снимки, които са заснети специално за участие в играта.

Системата отчита едно участие за успешно, тогава когато участникът е публикувал успешно коментар със своята рецепта към поста анонсиращ играта. Всяка публикувана рецепта, която отговаря на условията, дава право на участие в тегленето на награда. Победителите се избират чрез лотария, като участват всички потребители, изпълнили условията за участие. На 8-ми ноември 2021 (понеделник) ще се публикуват печелившите

Участниците спечелили награда трябва да потвърдят , че желаят да получат наградата, в 5-дневен срок след тегленето на наградите, като предоставят адрес за доставка на наградата си на Организаторите посредством изпращане на лично съобщение. Получаването на наградите ще бъде осъществявано до три седмици след получаване на данните за сметка на Организаторите. Наградата може да бъде получена от печелившия участник, както и от всяко друго лице, намерено на посочения адрес за контакти, което се съгласи да получи наградата от името на спечелилия. Ако до 5 работни дни след тегленето на наградите контактът с печеливш участник е невъзможен, правото на награда се губи.

Краен срок - 6 ноември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара