Спечелете 3 телефона Samsung S21+ и 3 телефона iPhone 12 Pro

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Samsung S21+ печелят :
⭐️ Лора Костадинова (lora.ko***@gmail.com)
⭐️ Ванеса (tania.a***@mail.bg)
⭐️ Валентин (katzarov***@gmail.com)

iPhone 12 Pro печелят:
⭐️ Никол (Nikche***@abv.bg)
⭐️ Александър (alexto***@gmail.com)
⭐️ Даниела Дончева (dp.do***@abv.bg)

Започни учебната година ударно с уроците на Уча.се и чисто нов смартфон!

Включи се в кампанията на Уча.се и VISA и можеш да спечелиш един от 3 Samsung S21+ или един от 3 iPhone 12 Pro!

Достатъчно е да купиш абонамент за 6, 12 или 24 месеца през сайта на Уча.се в периода 01.09.2021 г. – 31.10.2021 г. и да платиш с карта VISA, и името ти автоматично ще бъде включено в томбола за 6-те страхотни награди.

Победителите ще изтеглим на случаен принцип и ще ги обявим на 10.11.2021 г. в тази статия и на Facebook страницата на Уча.се. След това ще се свържем по имейл с всички печеливши, за да им изпратим наградите.

В Кампанията имат право да участват всички притежатели на карти Visa, дебитни или кредитни, издадени на територията на България, с изключение на служителите на Организаторa и Visa, както всички техни дъщерни дружества, или други лица, обвързани професионално с провеждането на Кампанията, както и членове на техните семейства („Допустими участници“).

За участие в Кампанията всеки допустим участник следва да заплати шестмесечен, едногодишен или двугодишен абонамент за ползване на услуги в Платформата в съответния етап, част от периода на Кампанията, с валидна карта Visa.

За използване на уебсайта и услугите, предоставяни от Платформата, всеки участник следва да спазва Общите условия за използване на Платформата, публикувани на https://ucha.se/terms/.

Организаторът има право по своя преценка да изключи участник от Кампанията, ако не отговаря на условията.

Един участник може да спечели само една награда в рамките на съответния етап на Кампанията, независимо от броя на закупените абонаменти.

В първия етап на Кампанията се предоставят следните награди:

    3 броя Iphone 12 pro 256 GB
    3 броя Samsung Galaxy s21+.

Във втория етап на Кампанията се предоставят следните награди:

    3 броя Iphone 12 pro 256 GB
    3 броя Samsung Galaxy s21+.

Наградите не могат да бъдат заменяни за паричната им стойност.

Наградите не могат да се прехвърлят на трети лица.

Печелившите участници ще бъдат присъствието на трима представители на Организатора чрез дигитална платформа, находяща се на https://commentpicker.com/random-name-picker. php от първия етап на Кампанията – на 10.11.2021 г., а от втория етап на Кампанията – на 10.12.2021 г. Освен печелившите участници на случаен принцип се избират и по 3 бр. резервни участници, които ще имат правото да спечелят съответна награда, при условията на настоящите Общи условия.

Печелившите се обявяват във Facebook страницата на Организатора – https://www.facebook.com/Ucha.se/; и в уебсайта на адрес https://ucha.se/motiviramse/uchastvai-v-kampaniyata-na-ucha-se-i-visa-i-specheli-chisto-nov-smartfon/.

Обявяването на печелившите ще бъде извършвано чрез изписване на тяхното потребителско име и електронна поща, но без индикация за домейна на същата. (пример: petya.petrova@____________._)

В 7-дневен срок след изтегляне на печелившите Организаторът се свързва с всеки печеливш за предоставяне на необходимите данни за предоставяне на наградите по имейл/телефон. Печелившият трябва да предостави имената си, телефонен номер и адрес за доставка на наградата. В случай че Организаторът не успее да се свърже с печеливш, печелившият не предостави необходимите данни в срок до 2 дни след получаване на имейл/телефонен разговор, съответно предоставените данни са неточни или некоректни, наградата се предоставя на резервен печеливш (наградите на резервните печеливши се предоставят по реда на изтеглянето им). Наградите се доставят от Организатора на посочения от спечелилия участник адрес чрез куриерско дружество по избор на Организатора. В случай че предметната награда е на стойност над 100 лева, Организаторът се задължава да внесе дължимия данък по сметка на НАП за сметка на печелившия, печелившият се задължава да декларира предоставената награда пред Национална агенция по приходите в срок до края на април месец на годината, следваща годината, през която доходът от предметната награда е придобит от физическото лице. Във връзка с изплащането на данъка всеки печеливш следва да представи на Организатора три имена и ЕГН. За предметни награди на незначителна стойност (под 100 лева) данък не се дължи. Отказът от предоставяне на посочените данни води до невъзможност за получаване на наградата. В такъв случай наградата се предоставя на резервен печеливш. Всички данни, предоставени от участника, ще бъдат използвани единствено за целите на Кампанията, за идентифициране на участника при изпращането и предоставянето на спечелената от него
награда и за внасяне на дължимия данък.

Наградата ще бъде доставена за сметка на Организатора от куриерска компания лично до печелившия участник, до 7 дни след предоставяне на необходимите данни за предоставяне на наградата. Наградата се доставя на един и същ адрес само веднъж. При отсъствие на печелившия участник, последният ще получи SMS или обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата от куриерската компания. Непотърсената награда се предоставя на резервен печеливш участник. При доставка на наградата печелившият трябва да попълни приемо-предавателен протокол в 2 екземпляра за удостоверяване получаване на наградата или обратна разписка, удостоверяваща получаването на наградата. Наградата се получава лично или от представител, упълномощен с нотариално заверено пълномощно. 

Краен срок - 31 октомври 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара