Спечелете таблет и едногодишен абонамент за IZZI

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 8 октомври 2021

Не губи време!

Включи се в играта на радио N-JOY и Telenor и спечели таблет и целогодишен абонамент за образователната платформа IZZI.

Как? Лесно е – влизаш на Facebook  профила на радио N-JOY, отговаряш на въпроса за деня и вече си на финалната отсечка за една от петте страхотни награди.

Играй с радио N-JOY и печели с Telenor!

Награди: таблет и целогодишен абонамент за образователната платформа IZZI, предоставени от Telenor.

Няколко дни след старта на новата учебна година, хиляди ученици вече са в нетърпеливо очакване за множество интересни и забавни знания. Но кое може да се окаже като пръв помощник в информативната образователна дейност при всички ученици? Една дигитална образователна платформа за обучение, разбира се.  

За да могат всички ученици от 1. до 7. клас  да разгледат своите уроци по един по-различен и интерактивен начин, Теленор България, като една от най-иновативните компании на пазара, предприе важно партньорство с едно от най-големите издателства у нас Клет България. Двете компании се обединяват зад идеята децата да получат още по-удобен и практичен достъп до интерактивното образование, благодарение на дигиталната образователна платформа iZZI, дело именно на издателството.  

Работата с iZZI предоставя на всички ученици в основните училища интерактивен образователен свят, изпълнен с множество електронни учебни ресурси. Активните ползватели ще открият в платформата динамични 3D видеа, виртуални реалности, дигитални уроци, забавни задачи и помагала, аудиофайлове, както и редица ползотворни функции, които ще улеснят преживяването в интерактивната среда.  

Чрез специално изготвените абонаментни планове, Теленор и издателство Клет България дават възможност на всички, които искат да се възползват от дигиталната образователна платформа iZZI. Независимо как ще се проведе учебният процес, дали присъствено или дистанционно, iZZI успява бързо да се адаптира и към двата варианта, което гарантира успешното протичане на учебната година.  

А за всички, които искат да участват в нашата специална игра, раздаваща безплатни абонаментни планове iZZI и прекрасния таблет Prestigio Q pro, можете да направите това на фейсбук страница на радио N-NJOY! В периода 4 - 8 октомври всеки ден ще задаваме по-един интересен въпрос свързан с iZZI, като правилно отговорилите ще участват в томбола с ваучери за абонаментни планове.   

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара