Спечелете пуфове, комплекти за сирене, комплекти за вино и 100 бутилки Pixels

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://pixelswine.bg/winners/18.10.2021

Участието в промоцията е обвързано с покупка на един от следните продукти Pixels Розе от Гренаш, Pixels Глера Брут, Pixels Совиньон Блан, Pixels Каберне Совиньон, Pixels Шардоне, Pixels Сира или Pixels Регент, независимо от типа разфасовка.

Участващите в промоцията продукти, описани т. 5.1, могат да бъдат закупени от всички търговски обекти на територията на страната, които ги предлагат. Включват се както магазинна мрежа, така и кафе-аперитиви, ресторанти, нощни заведения и т.н.

Промоцията е валидна за всички физически лица, навършили 18 години, живеещи на територията на Република България, спазили условията за участие в играта.

В разпределението на наградите не участват лица, участвали в Промо играта с фискален бон от закупени продукти „Pixels” на стойност по-малка от 5 лв. с ДДС, както и такива с фискални бонове за закупени продукти „Pixels“, преди началото и след края на Промо играта.

Наградите по промоцията са:

- 8 бр. пуфа, брандирани с Pixels;
- 10 бр. комплекта дъска и аксесоари за сирене;
- 20 бр. Комплекта за вино;
- 100 броя бутилки Pixels 750ml и термометър за бутилка

Организаторът на Промоцията запазва правото си при изчерпване на наличните количества от посочените награди, да ги заменя с такива със сходно предназначение и стойност, след направено уведомление за това на официалната страница на промоцията.

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ В ПРОМОЦИЯТА

За участие в промоцията е необходима покупка на продукт/и на стойност от минимум 5 лв. под марката Пикселс от обектите, участващи в промоцията.

Участието в промоцията се осъществява след регистрация с две имена, електронна поща, тел. номер, снимка и данни на касовия бон на сайта www.pixelswine.bg. Един уникален номер на бележка може да бъде регистриран само веднъж.

Всеки един участник може да участва с неограничен брой регистрирани бележки. Една валидно регистрирана бележка се брои за едно участие в томболата за разпределяне на наградите.

Всяка една регистрирана бележка участва във всички седмични тегления на награди.

Клиентът има право да получи само една награда, независимо от стойността на покупката.

Тегленето на наградите се осъществява веднъж седмично - в понеделник, както е посочено по-долу. Самото теглене на награди ще се осъществява в офиса на Пауър Брандс ЕООД, в гр. Пловдив, бул. Дунав 5, в качеството му на организатор. За всяко едно теглене на наградите има предвидени следният тип и брой големи и малки награди, както следва:

- седмица 1 – от 11 октомври до 17 октомври – тегленето на печеливши ще бъде на 18 и наградите ще бъдат: 2 бр. пуф, 2 бр. комплекта дъска и аксесоари за сирене, 5 бр. комплекта за вино, 25 бр. бутилка вино Pixels 750ml и термометър за бутилка.
Обявяването на изтеглените победители ще бъде не по-късно от 2 работни дни след изтеглянето им.

- седмица 2 – от 18 октомври до 24 октомври – 2 бр. пуф, 2 бр. комплекта дъска и аксесоари за сирене, 5 бр. комплекта за вино, 25 бр. бутилка вино Pixels 750ml и термометър за бутилка
Обявяването на изтеглените победители ще бъде не по-късно от 2 работни дни след изтеглянето им.

- седмица 3 – 25 октомври до 31 октомври – 2 бр. пуф, 3 бр. комплекта дъска и аксесоари за сирене, 5 бр. комплекта за вино, 25 бр. бутилка вино Pixels 750ml и термометър за бутилка
Обявяването на изтеглените победители ще бъде не по-късно от 2 работни дни след изтеглянето им.

- седмица 4 – от 1 ноември до 7 ноември 2 бр. пуф, 3 бр. комплекта дъска и аксесоари за сирене, 5 бр. комплекта за вино, 25 бр. бутилка вино Pixels 750ml и термометър за бутилка

Обявяването на изтеглените победители ще бъде не по-късно от 2 работни дни след изтеглянето им.

Всички печеливши ще бъдат уведомени на посочените от тях телефон или електронна поща в регистрацията си в сайта.

Наградите ще бъдат изпращани по куриер и предавани на печелившия срещу подписване на приемо-предавателен протокол. Организаторът на промоцията не носи отговорност за неполучени/ недоставени награди при подадена от участник неточна информация за участие в играта. 

Краен срок - 7 ноември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара