Спечелете 4 ваучера по 1000 лв. и 4 тематични награди от Bulgaria Mall

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 7 ноември 2021

УЧАСТНИК: всяко дееспособно физическо лице, което има навършени 18 години към датата на приключване на Играта и е закупило стоки или услуги в Bulgaria Mall на стойност 30 или повече лева в Срока на Играта. В играта нямат право да участват служители и членове на семействата на служителите на Организаторите, както и служителите на магазини и други обекти в България Мол. 

Регистрацията за участие в Играта става с попълване на форма за участие на официалния сайт на Bulgaria Mall – www.bulgariamall.bg в Срока на Играта, като формата съдържа идентификационни данни на Участника, телефон и електронен адрес за контакт, както и идентификационни данни за касовата бележка - номер и дата на фискален или системен бон. Снимка на фискалния бон също трябва да се качи във формата.

Участник може да участва в Играта с един фискален или системен бон за 30 или повече лева, похарчени в Bulgaria Mall в Срока на Играта само веднъж. Всеки Участник може да участва многократно в Играта с различни фискални или системни бонове, всеки от които е на стойност 30 или повече лева. Не се допуска участие с фискални или системни бонове, които удостоверяват плащане на битови консумативи (вода, ток, интернет, телефония, телевизия, газ, и други подобни), както и плащане на застраховка или плащане чрез касата на Easypay, дори те да са заплатени в обект в Bulgaria Mall, независимо от тяхната стойност. 

Ще бъдат организирани 4 тегления, които ще се състоят на 18.10.2021, 25.10.2021, 1.11.2021 и 8.11.2021 г

Награди изтеглени на 18.10.2021:
1 бр ваучер за 1000 лв за пазаруване на територията на Bulgaria Mall
1 бр тематична награда

Награди изтеглени на 25. 10.2021:
1 бр ваучер за 1000 лв за пазаруване на територията на Bulgaria Mall
1 бр тематична награда

Награди изтеглени на 1.11.2021:
1 бр ваучер за 1000 лв за пазаруване на територията на Bulgaria Mall
1 бр тематична награда

Награди изтеглени на 8.11.2021:
1 бр ваучер за 1000 лв за пазаруване на територията на Bulgaria Mall
1 бр тематична награда

Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност.

Участникът, който печели награда, се определя чрез жребий на произволен принцип от всички извършени регистрации през съответната седмица. Ще бъдат организирани 4 тегления, които ще се състоят съответно на 18.10.2021, 25.10.2021, 1.11.2021 и 8.11.2021 г. в Bulgaria Mall, в присъствието на тричленен комитет. След като бъде определен печелившият Участни за първата седмица, извършените регистрации до този момент се анулират и в следващото теглене участват само новите регистрации като това правило се прилага за целия Срок на Играта.

Победителите в играта ще бъдат 8. За всяка награда ще бъде изтеглен един печеливш Участник и три резерви. При невъзможност за осъществяване на контакт с първия изтеглен печеливш в рамките на 7 дни от датата на тегленето или в случай че той не отговаря на изискванията и правилата на играта, Наградата ще се връчи на следващия изтеглен резервен печеливш, по реда на теглене на резервите. Това правило се прилага многократно.

За определянето на печелившите Учстници по посочения начин ще бъде изготвен надлежен протокол.

При връчването на наградите печелившите Участници ще участват във фото сесия, която ще бъде използвана с цел реклама на Организатора. 

Оповестяването на печеливш Участник ще се извърши чрез обявяване на името му на www.bulgariamall.bg и https://facebook.com/bulgariamall. Така изтегленият печеливш Участник ще бъде уведомен за това и на телефонния номер, който е предоставил.

За получаване на наградата, печелившият Участник следва да представи документ за самоличност и касовата бележка, с която е участвал.  

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара