Спечелете електрически мотопеди, 100 карти с гориво, карти за отстъпки и 3000 безплатни кафета

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 25 ноември 2021

Голямата промоция е в разгара си! Ела в Ромпетрол и зареди минимум 25 литра бензин, дизел, LPG или си купи нещо от магазина ни за поне 15 лв., пусни SMS и влез в играта за страхотни награди:

🛵 3 бр. електрически мотопеда тип чопър
☕ 3000 бр. безплатни кафе напитки за бодро шофиране
⛽ 100 бр. карти с 30 литра безплатно гориво
💳 100 бр. Ромпетрол Премиум карти за отстъпка

Малките награди карти за гориво, карта за отстъпка Rompetrol Premium Cards се получават на
място в обектите на Ромпетрол от служител на „Ромпетрол България“ ЕАД до 15 дни след подаване на данните от спечелелилия за получаване на наградата.

Наградата кафе еспресо се получава на момента при печелене или до края на промоцията срещу предоставяне на валиден, неизползван промо код от печелившия sms.

Големите награди електрически мотопед тип „чопър“ се изпращат на победителите до 15 дни след тегленето на жребия.
 
Участието в Промоцията е обвързано с покупка.  
 
За да участва в Промоцията, участникът следва да:  
 
▪ зареди минимум 25 л гориво (бензин, дизел, газ) или да направи покупка в магазините на стойност над 15 лв. в бензиностанция Ромпетрол.
▪ да изпрати SMS на кратък номер 108006. SMS-ът е безплатен за всички оператори, съдържащ  номер на трансакция, час и литри гориво или стойност на покупка от касовия бон, изписани по следния начин: 780905 15:40 25 или 780905 15:40 16,50
▪ да запази касовата бележка за удостоверяване на покупката, в случай, че спечели
наградата.  
 
Участието в Промоцията не е ограничено в случай, че са изпълнени условията на промоцията

Един участник / един мобилен номер, може да спечели неограничен брой малки награди, но
само една награда с една регистрация.  
 
Тегленето на наградите ще бъде осъществено по следния начин:  
 
Малките награди са моментни на лотариен принцип  измежду всички участници, изпратили SMS на кратък номер 108006, заредили минимум 25 л гориво или направили покупка в магазините на Ромпетрол на стойност над 15 лв. Всеки участник научава веднага дали печели. Печелившите ще бъдат уведомявани за печалбата си чрез SMS, изпратен на участвалия в Промоцията мобилен номер.  
 
Всяка от малките награди, спечелена по реда на точка 9.1 ще бъде изтеглена на
лотариен принцип от всички регистрации на дневна база.
 
В срок от 3 работни дни след края на промоцията ще бъде изтеглен жребий за
големите награди. Трима измежду всички участници, изпратили SMS на кратък номер 108006 в периода на промоцията и закупили минимум 25 л гориво или направили покупка от магазина на Ромпетрол Българията на стойност над 15 лв,  ще получат една от големите
награди. Печелившите ще бъдат уведомени за печалбата си чрез телефонно обаждане от Организатора или SMS, изпратен на участвалия в Промоцията мобилен номер
 
Големите  награди ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус на 30.11.2021 г.чрез жребий от всички регистрации, направени в периода на промоцията чрез SMS. Ще бъдат изтеглени и трима резевни участника, които могат да получат награда в случай, че някой от първите изтеглени печеливши не бъде открит на телефона, с който е регистриран в играта. При 3 неуспешни опита за осъществяване на връзка с победителите от страна на
Организатора, за които ще се считат 3 нуеспешни обаждания в рамките на 2 дни, същите губат правото си да получат награда.    

Имената на спечелилите голяма награда участници ще бъдат публикувани на уебсайта на бензиностанции Ромпетрол на www.rompetrol.bg.
 
Участникът е длъжен да пази касовия бон като доказателство за покупка.
 
В случай, че участникът не представи касовия бон при получаване на наградата, или данните от изтеглената чрез жребий печеливша регистрация не съвпадат с данните от касовия бон, Организаторът има право да откаже връчването на наградата.
 
При получаване на малка награда 30 литра гориво или карта за отстъпка Rompetrol
Premium Card: При предоставяне на спечелената награда, печелившият участник е длъжен да предостави касовата бележка, с номера на трансакцията, от който е спечелена тази награда, и да покаже sms-а, удостоверяващ печалбата. Служителят сверява
информацията, поставя печат на бензиностанцията върху лицевата страна на касовата бележка и прави нейно ксерокопие за отчетни цели. Служителят и печелившият участник са длъжни да подпишат приемо предавателен протокол в два екземпляра, след което се предоставя наградата на печелившия.
 
При получаване на малка награда кафе напитка: При предоставяне на спечелената награда, печелившият участник е длъжен да предостави касовата бележка, с номера на трансакцията, от който е спечелена тази награда, и да покаже sms-a, удостоверяващ печалбата, който съдържа уникален код. Служителят отчита кода в системата на Ромпетрол, ако същият е активен, предоставя наградата на печелившия, ако кодът е неактивен, то същият е използван и наградата не може да бъде предоставена. Наградата кафе напитка се предоставя еднократно в един от обектите на Ромпетрол.
 
При получаване на голяма натрада електрически мотопед тип „чопър“: За
получаване на голяма награда, печелившият участник е длъжен да пази касовата бележка, с номера на трансакцията, от който е спечелил голямата награда и да предостави телефонния си номер за проверка на регистрацията.
 
В случай, че участникът не бъде открит на телефона, от който е изпратен  SMS в рамките на 7 дни, след като е бил изтеглен в жребия, Организаторът има право да връчи на наградата на резервен участник, изтеглен в жребия.
 
В случай, че няколко участника не могат да бъдат открити в рамките на 7 дни от
датата на тегленето, въпреки всички усилия, положени от страна на Организатора, то същият има право да изтегли чрез нов жребий съответния брой нови участници.
 
Организаторът ще уведоми спечелилите участници на посочените от тях телефон и
чрeз SMS за наградата в рамките на 7 дни от датата на тегленето и ще достави наградата в най-удобната за тях бензиностанция Ромпетрол за малките награди или на адрес посочен от участника за големите награди.  

Доставката на спечелената награда ще се осъществява до 2 седмици в случай, че участникът е предоставил данни за получаването й на имейл посочен от Организатора или телефоните, посочени в печелившия SMS. В случай че участникът не потърси/ вземе наградата в рамките на 3 седмици от датата на известяването му, той губи правото да я получи.
 
Големите награди ще бъдат предавани срещу лична карта, подпис, представен касов бон и регистрационен SMS и приемо-предавателен протокол лично на печелившия участник.
 
Печелившите участници дават право на Организатора да разпространи и публикува имената им, и/или техни снимки, в медии или на местата за продажба по своя прeценка с цел популяризиране на Промоцията 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара