Спечелете столче за хранене, столчета POCKET SNACK, настолни игри и чесалки от Plasmon

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://plasmon.bg/promotions/

Октомври е време за подаръци! Зарадвайте себе си и своето мъниче със забавна и практична награда! 

Пазарувайте продукти Plasmon на стойност над 20 лв. В периода 1 - 24 ноември, регистрирайте касовата бележка на www.plasmon.bg и можете да спечелите:
🎁 ниско столче POCKET SNACK
🎁 стол за хранене POLLY
🎁 настолна игра Fantastory
🎁 светеща чесалка за зъби – калинка Chicco

Промоцията е организирана от „Авенди“ ООД.
ℹ️ Всяка касова бележка участва за 1 награда.
ℹ️ ️Участват всички продукти без 1-ва формула млека.

Промоцията се организира и провежда само на територията на Република България. 

В Промоцията могат да участват всички продукти на Плазмон, внасяни от Авенди ООД, с изключение на млечни формули – течни и сухи NutriUno1.

Всеки закупил продукти Plasmon на стойност над 20 лв и регистрирал касовата бележка от покупката на www.plasmon.bg, участва в томбола за една от гореописаните награди. 

На касовата бележка трябва ясно да се вижда, че закупените продукти са Plasmon. Касовата бележка трябва да бъде показана при получаване на наградата.

Всички участници спечелили награда ще бъдат информирани със SMS на номера посочен при регистриране на касовата бележка. В рамките на 5 (пет) дни от момента на спечелване на нагарадата си следва да се обадят на 0898774131 (според тарифния им план), за да предоставят данни за доставка на наградата (три имена, ЕГН и точен адрес). За да бъде получена наградата, участникът трябва да се обади на телефона на Промоцията 0898774131 в срок до 20 ноември 2021 включително, за да предостави данни за доставка (три имена, телефон и адрес). В рамките на 30 работни дни, след като са предоставени данните за доставка, наградата ще бъде доставена безплатно с куриер, на предоставения адрес. Ако участникът не може да бъде открит на посочения от него адрес след две посещения, участникът губи правото да получи наградата.

В случай че спечелилият награда участник не желае да предостави адрес за доставка, участникът има право да получи наградата си от офис на организатор на адрес гр. София, бул. Искърско шосе 7, сграда 12 в работни дни, в часовете между 10 – 16 ч., като предварително уточни дата и час на получаването й с Организатора. В този случай всички разходи във връзка с получаването на наградата, в т.ч. транспорт до и от офис на организатора са за сметка на участника.

Наградата се предоставя на участници, които имат право на участие в Промоцията и само срещу предоставяне на личен идентификационен документ и регистрираната касова бележка в промоцията. Ако участникът не отговаря на условията за участие, посочени в т.4 по-горе, награда не му се предоставя. При предоставянето на наградата участникът удостоверява правото си на участие по т.3. тук по-горе с представянето на документ за самоличност.

Тегленето на печелившите участници ще се извърши до 26.11.2021 . Печелившите ще бъдат обявени на www.plasmon.bg, като последните 3 символа от всеки мобилен номер (напр. 0887101***) ще бъдат скрити и няма да бъдат видими на страницата.

Организаторът не носи отговорност за действията и бездействията на негови подизпълнители, с които си е послужил при организиране и провеждане на Промоцията, както и за действията и бездействията на търговците на дребно, предлагащи Участващи опаковки.

Краен срок - 24 ноември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара