Спечелете безплатно продукти на Swiffer за тест

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 5 декември 2021

Със Swiffer е неочаквано колко лесно почиствате!

Вече знаем, че почистването е предизвикателство, когато имате деца или домашни любимци у дома и искате всичките ви повърхности да са чисти, за да могат те да се наслаждават на игри на пода и да пълзят заедно. Новите почистващи продукти на Swiffer – Swiffer моп за сухо и мокро почистване и Swiffer Duster -четка за почистване на прах, са вашите перфектни съюзници в почистването и е неочаквано колко лесно и бързо можете да постигнете желаните резултати!

Swiffer моп е бърз и лесен за използване продукт, който премахва мръсотията от дома ви. Уникалният трислоен дизайн и почистваща лента позволяват превъзходно събиране на мръсотия и прах. Горният пласт осигурява правилното ниво на триене (не прекалено хлъзгав), сърцевината съдържа и освобождава точното количество почистващ разтвор, а задният пласт позволява отстраняването на упорити замърсявания. Повърхностноактивните вещества проникват в мръсотията, разтворителите пресичат мазнините и полимерите помагат на мръсотията да се залепи за подложката.

Swiffer Duster улавя и заключва до 3 пъти повече* прах и алергени.** Фините нагънати влакна с покритие от минерално масло, позволяват на продукта да улавя повече прах и да достига добре до труднодостъпни места. Мекотата на влакната прави Swiffer Duster безопасен за почистване дори на деликатни повърхности. Той е лесен за сглобяване и удобен за хващане.

Каним ви да се присъедините към тестовата кампания и да пробвате продуктите за почистване на Swiffer, за най-доброто и забавно почистване!

*в сравнение с четка за прах с пера,

**обичайни неживи алергени от пърхот на котки и кучета и прахови акари

Безплатни продукти в замяна на мнението ви след тестването им!

За да се възползвате от тестването на безплатни продукти и да можете да участвате в бъдещи кампании, вашето участие е от съществено значение! Споделете мнението си креативно онлайн, както следва:

ПУБЛИКАЦИИ В СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ

# Тествайте продуктите, получени в комплекта, и ни покажете чрез креативни публикации и сторита колко лесно е да се грижите за дома си със Swiffer: публикувайте две сторита в Instagram или Facebook и две други публикации в Instagram и / или Facebook, които описват ползите от всеки един тестван продукт.

Публикациите трябва да:

    Съдържат хаштаговете на кампанията, таг на страниците BUZZStore Bulgaria и Swiffer Bulgaria
    Показват тествания продукт, без да се виждат други брандове на снимката.
    Включват впечатления от периода на тестване, придружени от изразителни снимки и / или видеоклипове, в които продуктът се появява в естествен контекст

Не показват продуктите в опаковката, тъй като е по-полезно да се видят продуктите в действие

ДРУГИ ОНЛАЙН АКТИВНОСТИ

# Публикувайте статия в собствения ви блог, ако имате такъв ИЛИ във форум /група в социалните мрежи, в която сте активни, ИЛИ видео в YouTube с впечатления от тест кампанията;

# Публикувайте ревю за всеки тестван продукт в Emag.bg с вашите впечатления от периода на тестване;

# Използвайте хаштага на кампанията: #BUZZSwifferBG във всички публикации в социалните мрежи

# Бъдете в крак с новините за кампанията, ставайки фен на Facebook и Instagram страниците на BUZZStore Bulgaria и Facebook и Instagram профилите на Swiffer Bulgaria

ФИНАЛИЗИРАНЕ НА КАМПАНИЯТА

# Качване на отчет с дейностите в секция My BUZZ (с линкове към всички публикации), така както са разписани в чл. 6.3.1-6.3.4 от Официалните правила. Линковете могат да бъдат качени в My BUZZ по време на цялата кампания, но не по-късно от 5 работни дни след края ѝ.

# В края на кампанията, да бъде коректно попълнен въпросника за удовлетвореност, който може да бъде намерем в страницата на кампанията. Той ще бъде достъпен в рамките на две седмици след започване на тест периода и трябва да се попълни до края на същия период, който ще е обявен на страницата или в бюлетина, който ще получите от нас.

ЛИНК за участие

1 Коментари

  1. По-голяма простотия от тия парцали не бях виждал: и вие си мислите, че убежденията ви се свеждато до там като поставяте красиви, на външен вид забавни лица? Като я гледам тая госпожя сякаш цял живот е бърсала с парцала и е перфектна домакиня... да да ама не... всичко добро ви желая и успех!!!

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара