Спечелете 46 дървени проходилки, 2080 чесалки и 1040 лигавника от Бочко

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 7 ноември 2021

Мама е най-добрият приятел на всеки малък откривател. Сега заедно с редовната грижа, може да зарадваш мъничето със специален подарък. Чудничко 😌

Промоцията  се организира и провежда на територията на Република България в избрани градове и търговски обекти, посочени по - долу.
 
За участие в Промоцията е необходимо:

1.   Участникът да закупи продукти Бочко на стойност минимум 7 лв. по времето на провеждане  на Промоцията в съответния търговски обект, участник в Промоцията. Продуктите, които участват в Промоцията са всички продукти с марка Бочко.
2. Участникът да поиска своя талон на касата в обекта, участващ в Промоцията и в който се закупуват продуктите по т. 3.1.
3. Участникът да изтърка на място скреч полето на талона и в случай, че той е печеливш, да се предостави на касиера, за да се получи наградата.
4. –Талоните  са:
Печеливши с надпис: „Печелиш чесалка“; „Печелиш лигавник“;
Непечеливши с надпис „Опитай отново“.

Наградите „Чесалка“ и „Лигавник“ се получават само в момента на закупуване на продуктите, след предоставяне на фискален бон, удостоверяващ покупка на  продукти Бочко на стойност минимум 7 лв. и изтриване на скреч полето на  талона  на място на касата в съответния търговски обект, ако последният е печеливш.

Независимо от това дали талонът е печеливш или не, участникът има право да участва за допълнителна награда: Дървена проходилка на „Lelin Toys“. За целта следва да попълни своето име и телефонен номер на талона, на указаното място и да го пусне в урната, поставена за целта. 

От 08.11. до 22.11.2021 г. представител на Организатора тегли печелившия талон и уведомява спечелилото лице чрез телефонно обаждане на посочения телефонен номер.  Печелившите участници ще бъдат обявени на Фейсбук страницата на Бочко на 23.11.2021 г. Наградите се получават от съответните магазини, от където са били закупени продуктите, участващи в промоцията,  в периода от 23.11. до 07.12.2021 г.

Един клиент може да участва неограничен брой пъти, като всяко следващо участие е обвързано с предоставяне на нов, немаркиран фискален бон за покупка.

В един  или няколко търговски обекти може да се участва за спечелване на 1  бр. дървена проходилка.
 
Активен период на Промоцията е от 11.10.2021 г до 07.11.2021 г или до изчерпване на количествата на талоните или наградите.

Промоцията е валидна за всички физически лица, навършили 18 години. Участието в Промоцията е доброволно и може да бъда извършвано неограничен брой пъти.

Наградите, които ще бъдат раздавани по време на Промоцията са следните:
Лигавник Canpol, различни видове – 1040 (хиляда и четиридесет) бр.
Мека чесалка Canpol, различни видове – 2080 ( две хиляди и осемдесет) бр.
Дървена проходилка 7 в 1 Lelin Toys – 46 (четиридесет и шест) бр.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара