Спечелете луксозни Porsche награди от ЛУКОЙЛ клуб

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 20 декември 2021

Тази есен ЛУКОЙЛ клуб ти предлага да участваш за петзвездни награди от Porsche. За несравним стил във всеки детайл. Брилянтен звук на тонколона с авангарден дизайн, модерна градска раница за всеки ден, часовник, който събира погледите, и още много награди те очакват…

За да участваш е необходимо да създадеш или попълниш профила си в ЛУКОЙЛ клуб и да използваш своята ЛУКОЙЛ клуб карта при зареждане. Можеш веднага да регистрираш своя профил на club.lukoil.bg или в мобилното приложение LUKOIL Club Bulgaria.

Периоди за участие между томболите:

Томбола 1: срок за участие 18.10 – 31.10.2021 г.;
Томбола 2: срок за участие 01.11 – 14.11.2021 г.;
Томбола 3: срок за участие 15.11 – 28.11.2021 г.;
Томбола 4: срок за участие 29.11 – 12.12.2021 г.

Всеки участник ще бъде уведомен и директно по имейл или телефон на посочените контакти от профила в ЛУКОЙЛ клуб. 

Промоцията се организира и провежда във всички бензиностанции от веригата „ЛУКОЙЛ“ на територията на Република България.

Участващите търговски артикули са наличните горива бензин от всички видове, дизел от всички видове, газ и метан на веригата бензиностанции ЛУКОЙЛ.

Право на участие в Кампанията има всяко пълнолетно лице, което:

1. има регистриран профил в „ЛУКОЙЛ клуб“ и

2. ползва карта „ЛУКОЙЛ клуб“ при закупуване на продуктите от Кампанията в бензиностанциите ЛУКОЙЛ, като заплаща в брой или с банкови карти.

В Кампанията не участват лица, които използват при покупката карта „ЛУКОЙЛ клуб“, но нямат регистриран профил в „ЛУКОЙЛ клуб“.

Също така в Кампанията не участват лица, ползващи карти ЛУКОЙЛ с отсрочено плащане и/или лица, които при покупка на гориво или съответните промоционални стоки от магазина не представят карта „ЛУКОЙЛ Клуб“.

Регистриран профил в „ЛУКОЙЛ клуб” имат само тези притежатели на карти „Лукойл“, които са въвели минимум данни в онлайн платформата „ЛУКОЙЛ клуб“.

Всеки потребител може незабавно да регистрира профил на своята „ЛУКОЙЛ клуб“ карта на club.lukoil.bg или в мобилното приложение LUKOIL Club Bulgaria.

На всяка една бензиностанция в периода на кампанията само на клиентите, извършили покупки с карта „ЛУКОЙЛ клуб“ с регистиран профил в „ЛУКОЙЛ клуб“ предлагаме следните промоционални условия:

При зареждане на минимум 25 л./кг гориво участие в томбола за малка награда Porsche аксесоар: хавлиена кърпа Martini Racing, термочаша или спортна раница

При зареждане на минимум 50 л./кг гориво участие в томбола за голяма награда Porsche аксесоар: Bluetooth тонколона, слънчеви очила или градска раница

Минималното количество за зареждане от 25 л/кг или 50 л/кг за участие в томболата за съответните награди, описани в т. 6.5., не е задължително да бъде извършено еднократно и на една касова бележка, а може да представлява сбор от зареждания в срока между тегленията на печелившите участници, описани в т. 6.6.

Финална томбола - теглене на 20.12.2021 г. Участват всички, които са били включени в предходните томболи за следните награди от Porsche: часовник, луксозен сак, кожен портфейл, раница 2в1

Награди

Малки награди:

Porsche Martini Racing хавлиена кърпа – 24 бр.
Porsche термочаша – 40 бр.
Porsche спортна раница – 40 бр.

Големи награди:

Porsche слънчеви очила – 8 бр.
Porsche градска раница – 12 бр.
Porsche Bluetooth тонколона – 8 бр.

Големи награди финална томбола:

Porsche часовник – 3 бр.
Porsche луксозен сак – 3 бр.
Porsche кожен портфейл – 3 бр.
Porsche ранцица 2в1 – 3 бр.

Всички печеливши участници ще бъдат обявявани на club.lukoil.bg, както и ще бъдат директно уведомени по имейл или телефон на посочените от тях контакти в профила им в ЛУКОЙЛ клуб. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара