Спечелете 3 бр BOSCH C1 Зарядно устройство за 12V акумулатори

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Димитър Митев от София
Райна Пеева от Варна
Радослав Белемезов от Благоевград

Краен срок - 7 октомври 2021

Ние от радио и телевизия The Voice подкрепяме отговорното и толерантно шофиране и знаем, че няма нищо по-ценно от човешкия живот на пътя. Отговорното шофиране изисква, както практически умения, така и солидни знания, които дават увереност в различни ситуации.

Докажи ни, че си съвестен на пътя като отговориш правилно на поне един от дневните ни въпроси в сайта.  Регистрирай се и стискай палци на 8 октомври да изтеглим точно твоето име в IVO on THE VOICE. Трима от всички участвали ще грабнат по едно зарядно за акумулатори от BOSCH за лесно и ефективно зареждане.

Шофирай отговорно с The Voice и Bosch Car Service.​

Период на играта: 20/09/2021 - 07/10/2021 до 23:59 (включително)

Механизъм: Всеки ден след 20 часа ще задаваме въпрос в сайта, свързан с правилата за движение по пътищата на България. Докажи ни, че ги знаеш като отговориш правилно на поне един от дневните ни въпроси и се регистрираш във формата по-долу.

Теглене: На 08 октомври, в предаването IVO on THE VOICE след 19 часа, на случаен принцип, ще изтеглим трима от всички дали верен отговор на поне един от въпросите.

Наградите: 3 бр. BOSCH C1 Зарядно устройство за 12V акумулатори

*В играта могат да участват само лица, навършили 18 години към датата на теглене - 08 октомври 2021 г. 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара