Спечелете Акумулаторен винтоверт MAKITA DDF485RFE

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Asen.risaka@abv.bg

🎁 РЕГИСТРИРАЙ СЕ И СПЕЧЕЛИ 🎁

Очаква Ви награда в томболата на Магазини Баш Майстора
✅ Виж условията за участие

✅ Харесай, коментирай и сподели за късмет 🍀

Регистрирай се в томболата в периода 09.09-31.10.2021 г. и спечели:
• 1 бр. Акумулаторен винтоверт MAKITA DDF485RFE

Един от регистриралите се за участие с имейл до 24:00 часа на 31 Октомври 2021 г., ще бъде изтеглен на 01.11.2021 г. и ще получи наградата от Магазини Баш Майстора !

Участието се извършва посредством следния механизъм:

Всяко физическо лице, което има навършени 18 години, което не попада в ограниченията за участие в Кампанията и което посети страницата https://bashmaistora.bg, в периода от 09.09.2021 г. до 24:00 часа на 31.10.2021 г. има право да участва в томболата за наградата обявена на https://bashmaistora.bg/games.

За да се включи в томболата за наградата, участникът трябва да премине през следните стъпки:

- Да се регистрира с електронна поща в посочената регистрационна форма и да се съгласи с Общите условия.

Съществува ограничение в броя регистрации за играта от едно лице, като всеки участник има право само на една регистрация. Ако участник се регистрира повече от един път с един и същи имейл адрес, то в томболата за наградата той ще участва само веднъж.

Наградата ще се изтегли чрез томбола на случаен принцип на 01.11.2021 г. и ще бъде публикувана на Facebook страницата на https://www.facebook.com/bashmaistora.bg до 18:00 часа в деня на теглене на печелившият.

Спечелилият участник ще бъде потърсен по имейл и/или телефон в срок от 2 работни дни.

Участникът трябва да посочи начин, по който желае да получи спечелената награда на територията на България в срок от 7 работни дни.

Участникът има право да вземе спечелената награда в срок от 10 работни дни от изтичане на изчаквателния период, в който участникът трябва да се свърже с Организатора. Чл.16. При получаване на наградата участникът трябва да предостави валиден документ за самоличност, чиито данни да отговарят на данните, с които е участвал в играта.

Участникът губи правото си да получи наградата, ако не е потърсил наградата си в посочения в чл. 14 срок.

Спечелилият Участник нямат право да получи паричната равностойност на Наградата или какъвто и да е друг заместващ продукт или артикул.

Спечелената награда от печелившия участник се предава, ако спечелилият участник отговаря на изискванията на Правилата на Кампанията и настоящите Общи условия.

Краен срок - 31 октомври 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара