Спечелете 3 ваучера по 100 лв. за Orange center

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 26 септември 2021

Право на участие в Играта имат потребители на Instagram, навършили 18-годишна възраст, както и лица на възраст от 13 до 18 години при съгласие на родител, които притежават самостоятелен „Instagram” профил („Участник/Участници“) и изпълнят едновременно следните условия:
1. Последват Instagram профила на Orange center - @orange_center
2. Снимат ученическите артикули, които са си купили от Orange center
3. Отбележат в стори или в пост @orangecenter

Участието в играта е обвързано с покупка на стоки и/или услуги. С участието си в Играта Участниците декларират, че имат навършени 18 години или съгласието на свой родител или настойник за участие в Играта. Участниците дават изричното си съгласие техните потребителски имена от профилите, с които са регистрирани в приложението Instagram, както и техните име и фамилия, да бъдат публикувани в профила на Orange center в приложението Instagram и да бъдат включени в изображение, което да бъде публикувано в Instagram страницата на Orange center, посочена по-горе, ако бъдат определени за печеливши в Играта.

При участие в Играта в съответствие с настоящите Общи условия трима от Участниците имат възможност да спечелят ваучер на стойност 100 лв. за пазаруване в онлайн магазина на Orange center - orangecenter.bg

Ваучерът награда е еднократен и има срок на давност 1 година, т.е. до 28.09.2022 г. Той не може да се заменя срещу пари, парични знаци или ценни книги, да служи като обезпечение или да се предоставя като гаранция. Поради това, в случай че стойността на ваучера е по-висока от стойността на стока, избрана от титуляря, разликата в сумите не подлежи на връщане.

Наградата се предоставя на печелившите Участници в съответствие и при изпълнение на условията по т. VII.1 по-долу. СпечелилитеУчастници нямат право да получат паричната равностойност на Наградата или какъвто и да е друг заместващ продукт или артикул.

Определяне на печеливши участници и получаване на Наградата

1. Името и/или потребителското име на спечелилите Участници от профилите им в приложението Instagram ще бъдат обявени в срок до 5 календарни дни след изтичане на периода на играта, посочен в точка III.

2. СпечелилитеУчастници ще бъдат уведомени за спечелването на Наградата с коментар към стори в Instagram, което е определено за целите на Играта. Спечелилите Участници следва да се свържат с организатора посредством Direct message в Instagram профила на Orange center в срок от 3 календарни дни след обявяването им с цел уточняване детайлите за получаване на наградата.

СпечелилитеУчастници ще бъдат избрани на случаен принцип.

Подаръкът ще бъдат изпратен и доставен до посочен от спечелилите Участници адрес, или до избран от тях магазин Orange center, откъдето да получи наградата, в срок до две седмици от датата на обявяване на спечелилите Участници, съгласно т. VI.2 по-горе. Спечелилите Участници получават Наградата срещу подписване на приемо-предавателен протокол, при следните условия:

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара