Спечелете лаптоп HP 15S-EQ1048NU от Т-Маркет

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: В.К. от гр. София (кв. Требич) с Поръчка #67078

Организаторът провежда Играта едновременно и поотделно на трите си подразделения на електронния му магазин, а именно https://tmarketonline.bg/ (за гр. София и околностите) и https://plovdiv.tmarketonline.bg/ (за гр. Пловдив и околностите) и https://plovdiv.tmarketonline.bg/ ( за гр. Стара Загора и околностите). По-долу трите подразделения ще бъдат означавани съответно като Tmarketonline София, Tmarketonline Пловдив и Tmarketonline Ст. Загора.

Всеки желаещ да се включи в Играта трябва да направи покупка от Tmarketonline София, Пловдив или Ст. Загора на минимална стойност 30 (тридесет) лева с включен ДДС (реално заплатената сума след приспадане на всякакъв вид отстъпки).

Ако стойността на поръчката/касовата бележка надвишава един или няколко пъти минималната стойност на покупката, това не увеличава шанса за печалба на участника. Всяка отделна завършена поръчка дава възможност на клиента да се регистрира за участие в Играта. Всяка отделна завършена поръчка дава възможност за нова отделна регистрация.

В периода на Играта всеки участник може да се регистрира за участие всеки път при финализиране на своята поръчка от Tmarketonline за София, Пловдив и Ст. Загора. За избягване на всякакви съмнения всяка поръчка дава право за участие в Играта (ако участникът е дал своето съгласие с общите правила на играта). Всяка една поръчка, с която участник е дал съгласие за участие ще бъде включена в жребия за спечелване на награда.

За да бъде възможно участието в Играта е необходимо клиентът да изпълни едновременно всички изброени по-долу условия:

а) Да направи поръчка от Tmarketonline София, Пловдив или Ст. Загора на минимална стойност 30 (тридесет) лева;

б) Преди завършване на поръчката да потвърди, като кликне (маркира) в обозначения за целта бутон, че е съгласен с настоящите Общи условия и участва в Играта;

в) Да направи поръчка/покупка в периода на Играта – от 00:00 часа на 01.09.2021г. до 23:59 часа на 20.09.2021г.;

Не се допускат всякакви нерегламентирани методи за регистрация за участие с цел увеличаване шанса за печалба. При съмнение за злоупотреба, Организаторът има правото да дисквалифицира съответния участник.

Всеки регистрирал се участник може да се откаже от Играта като за целта изпрати имейл на следната електронна поща: igra@maximabulgaria.bg, като посочи от кой онлайн магазин е направил поръчка (Tmarketonline София, Пловдив или Ст. Загора) и номера на поръчката му. Ако участникът е направил регистрация на повече от една поръчка и/или на два или три онлайн магазина и иска да дерегистрира всички негови поръчки е нужно да посочи номерата им и съответно от кой онлайн магазин е поръчал - Tmarketonline София, Пловдив или Ст. Загора.

На 21.09.2021г. Организаторът ще изтегли един печеливш участник измежду всички направили регистрация на Tmarketonline София, Пловдив и Ст. Загора. В тегленията участват всички участници, които са направили поръчка в периода от 00:00 часа на 01.09.2021г. до 23:59 часа 20.09.2021г. и са изпълнили останалите условия за регистрация.

При технически проблем е възможно печелившите участници да бъдат изтеглени със закъснение до 3 (три) работни дни от първоначално предвиденото.

Тегленето на печелившите участници ще се извърши на случаен принцип чрез специализиран софтуер.

На 21.09.2021г. Организаторът ще  обяви един печеливш участник общо за всички подразделения на Tmarketonline - София, Пловдив и Ст. Загора, като това ще е видно на https://tmarketonline.bg/ за всички обслужвани от сайта райони, включително на https://tmarketonline.bg/page/obshti-usloviya-na-igrata-otnovo-na-uchilishte в корпоративния сайт на Организатора https://tmarket.bg/page/tomboli, във Facebook страницата https://www.facebook.com/MaximaBulgaria и Instagram tmarket_bulgaria.

При технически проблем е възможно всеки печеливш участник да бъде обявен със закъснение до 3 (три) работни дни от първоначално предвиденото.

При обявяването ще бъдат публично публикувани инициалите на участника (съгласно име и фамилия, които е използвал при завършване на поръчката), номера на поръчката и онлайн магазина, където тя е направена Tmarketonline София, Пловдив или Ст. Загора.

Наградите се получават от удобен за съответния печеливш участник физически магазин T MARKET в гр. София, Пловдив, Ст. Загора или в обслужваните към тях други райони и градове.  Организаторът ще потърси печелившия участник на телефонния му номер в деня на изтеглянето му, за  уговаряне на удобен за участника ден и час за получаване на наградата. Печелившият участник ще получи и писмено потвърждение по имейл, че е спечелил награда от Играта. Всеки, който е спечелил е длъжен да се яви за получаване на наградата в търговски обект T MARKET съгласно уговореното с Организатора. В случай че съответният печеливш участник не се яви в уговореното време за получаване на наградата, Организаторът ще се свърже с него по телефон за уговаряне на друго удобно за печелившия участник време за получаване на наградата. Ако последният не се яви за получаване на наградата в допълнително уговореното време, то той губи правото си да получи наградата, а Организаторът ще връчи наградата на някой от резервните участници по реда на изтеглянето им.

Ако Организаторът в рамките на 3 (три) работни дни с по 2 (две) прозвънявания на ден не успее да се свърже със съответния печеливш участник и последният не го потърси след получаване на имейл, както е описано по-горе, то участникът губи правото да получи наградата и тя ще бъде връчена на следващия поред резервен участник, като Организаторът ще спази реда, описан по-горе.

При предаване на наградата се подписва Протокол между Организатора и печелившия участник.

Не се допуска размяна на награда с нейната парична равностойност или получаване на други награди.

Краен срок - 20 септември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара