Спечелете 15 ваучера по 200 лв. за магазини Hippoland

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Даниела Цвяткова
Жоана Янкова
Надя Тачева
Гергана Тумбева
Антоанета Шерифовска
Сребрина Кекенова
Иванка Сотирова
Григор Николов
Ани Бойкова
Ива добрева
Марина Димитрова
Петя Иванова
Силвия Тодорова
Яна Секулова
Цветанка Дечева

Резерви:
Десислава Цанчева
Елизабет Кърцанова
Йоана Манолова
Ивилина Радунчева
Даниела Лазарова
Любомира Митова
Мариана Кисьова
Таня Мариндонева
Василена Цачева
Милена Джуванова
Елица Йорданова
Димо Стоянов
Милен Енев
Tereza Todorova
Веселина Петрова

Наградите, които могат да спечелят участниците в Играта, са 15 ваучера за пазаруване в магазини Hippoland, всеки на стойност 200 (двеста) лв. с ДДС. На печелившите участници ще бъдат предоставяни 4 бр. ваучери по 50 (петдесет) лв. с ДДС или всеки на обща стойност от 200 (двеста) лв.

Наградите са ограничено количество и не се планира да бъде осигурено допълнително количество от описаното по-горе.

Не се допуска подмяна на спечелена награда с нейната парична стойност.

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА И УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ:

В Играта може да участва всяко лице, което отговаря на изискванията за право на участие, описани в раздел 5 на Официалните правила.

Всеки, желаещ да участва, трябва да закупи продукт/и с марка Oral-B на минимална стойност 4.99 лв. с ДДС без значение от размера и разфасовката от който и да е магазин от търговската верига Лили Дрогерие в периода на Кампанията, посочен в раздел 6. След заплащане на касата, клиентът трябва да регистрира касовата бележка от покупката на интернет адрес: shop.lillydrogerie.bg/lilly-games, като впише коректно и пълно всички посочени полета в регистрационната форма.

Един участник може да участва в промоцията неограничен брой пъти, но не може да спечели повече от една награда.

РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ НА НАГРАДИТЕ. ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДИ

Тегленето на печелившите участници се организира от Организатора до 7 (седем) дни след края на кампанията и ще бъде проведено в присъствието на нотариус. Ще бъдат изтеглени 15 (петнадесет) печеливши участници и 15 (петнадесет) резервни.

В рамките на 1 (една) седмица след тегленето на печелившите участници от томболата Организаторът ще се свърже с всеки един от тях, за да валидира неговото участие. В случай че Организаторът не успее да се свърже с печелившия на посочения от него мобилен телефон, след три последователни опита в рамките на 5 работни дни от датата, на която е осъществено тегленето, участието ще бъде обявено за невалидно и Организаторът ще се свърже с първия резервен участник от списъка с печеливши.

Изпращането на наградите до адресите, посочени от печелившите участници, се изпълнява до 30 (тридесет) дни след предоставяне на Организатора на всички данни, необходими за деклариране и внасяне на данъка по Закона за данъка върху доходите на физическите лица („ЗДДФЛ“).

Наградите по раздел 7 са на единична стойност над 100 лв. без ДДС. Следователно следва те да бъдат обложени на окончателен данък от 10%, който трябва да бъде деклариран, удържан и заплатен от Организатора на Промоцията/Играта.

За провеждане на томболата, предоставяне на наградите и изпълнение на чл. 10.1, участникът, спечелил награда, е длъжен да предостави на Партньора три имена, мобилен телефон и номер на касовата бележка, а на Организатора – необходимите данни за деклариране и внасяне на данъка по ЗДДФЛ.

Организаторът се задължава да посочи данъка в Справката по чл. 73 от ЗДДФЛ, да декларира и внесе данъка върху печалбата по ЗДДФЛ. 

Краен срок - 30 септември 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара