Спечелете 7 дневна екскурзия в Египет, колело, скутер, смартфон и още награди в кампанията на Mimosa

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://mimosa.bg/

В Играта участват следните продукти с марка „Мimosa“:
Mimosa Делукс бяла тоалетна хартия х4 (3 вида - без аромат, праскова и лайка)
Mimosa Делукс бяла тоалетна хартия х8
Mimosa Делукс бяла тоалетна хартия х16
Mimosa Комфорт бяла тоалетна хартия х32

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА

Всеки Участник, който направи покупка на някой от гореописаните продукти от бранда „Mimosa”, може да регистрира своята касова бележка на специално създадена за Играта лендинг страница: www.mimosa.bg

Участникът, решил да участва в Играта следва да попълни всички регистрационни полета на лендинг страницата – име, мобилен телефон, номер на касова бележка, снимка на касова бележка, потвърждение (чрез чек-бокс), че приема Официалните правила на Промоционалната играта, съгласен е с Политиката за поверителност; навършил е 18 години, както и потвърждение, че ако спечели, телефонният му номер (със заличаване на последните 3 цифри, пример: +359888123***), ще бъде публикуван на www.mimosa.bg.

Участникът трябва да запази касовата си бележка, получена от търговския обект до приключване на играта

Единният идентификатор на всеки участник в Играта е неговият телефонен номер. Всички регистрации, направени с един и същ телефонен номер, ще бъдат отнасяни само към едно лице.

Регистрираните касови бележки подлежат на проверка за съответствие с изискванията на настоящите Правила. При констатирани несъответствия, конкретната касова бележка и регистрацията, извършена чрез нея, се счита за невалидна.

Печеливша бележка от теглене не може да участва в следващите жребии. Бележки, които не са били изтеглени и не печелят награда – продължават да участват и при следващите тегления в томболата.

Участник може да спечели повече от веднъж, ако участва с повече от една регистрационна бележка.

В играта ще бъдат раздадени общо 89  броя награди, както следва:

Награди, които могат да бъдат спечелени с регистрация на една касова бележка:
- 40 броя подаръчни комплекта с продукти „Mimosa”, всеки на стойност 50 лв.
- 40 броя GiftCardTM за пазаруване на стойност 100 лв.
- 8 броя предметни награди – колело, електрически скутер, пречиствател за въздуха, грил Тефал, караоке аудио система, прахосмукачка робот, смартфон, мултикукър.

Голяма награда, която може да бъде спечелена с регистрация на три касови бележки:
- 1 брой 7-дневна all inclusive почивка за двама до Египет през 2021 г.

Тегленето на печелившите ще се извърши чрез софтуер, като в периода на Играта, за 8 периода, ще се теглят на случаен принцип по 11 печеливши, измежду всички участници, регистрирали се за участие. 

Тегленията се извършват на следните дати:
Първо теглене: 10.09.2021 г.
Второ теглене: 17.09.2021 г.
Трето теглене: 24.09.2021 г.
Четвърто теглене: 01.10.2021 г.
Пето теглене: 08.10.2021 г.
Шесто теглене: 15.10.2021 г.
Седмо теглене: 22.10.2021 г.
Осмо теглене: 01.11.2021 г.

При всяко теглене ще бъдат раздавани 5 броя подаръчни комплекта Mimosa, всеки на стойност 50 лв. + 5 броя пластики GiftCardTM + 1 брой голяма предметна награда. Oбщо 11 броя награди за всяко теглене (88 броя награди за целия период на кампанията).

Тегленето на голямата награда 1 брой 7-дневна all inclusive почивка за двама до Египет през 2021 г., ще бъде изтеглена на 02.11.2021 г. измежду всички участници, регистрирали 3 касови бележки за периода на промоцията.

Обявяването на печелившите се извършва до 24 часа от съответното теглене.
Печелившите Участници в играта ще бъдат обявявани на лендинг страницата на Играта www.mimosa.bg. Обявяването става чрез публикуване на изтеглените за печеливши телефонни номера на участниците със заличаване на последните 3 цифри от тях с цел сигурност (пример: :+359887 123***).

Организаторът на играта ще се свърже с всеки от спечелилите по телефона, предоставен на на лендинг страницата, за да се уточни начина на получаване на наградата.

В случай, че Организаторът не успее да се свърже с печелившия и същият не потърси наградата си в срок до 7 (работни) дни, считано от деня на първото позвъняване от Организатора, наградата ще бъде предоставена на друг Участник, изтеглен на произволен принцип ч.

За получаването на наградата печелившият Участник трябва да предостави на Организатора касовата бележка, с която е спечелил, данни и адрес за изпращане на наградата.

Получаването на наградата от печеливш Участник се извършва чрез изпращането ѝ на уточнен от него адрес след телефонния разговор с Организатора, като адресът трябва да бъде на територията на Република България, чрез куриер за сметка на Организатора.

Участник в играта може да спечели и повече от една награда, само и единствено, ако участва с повече от една регистрирани бележки, следвайки условията постановени в тези Общи условия.

Краен срок - 31 октомври 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара