Спечелете всеки ден продукт от серията MX на Logitech

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Ива Евстатиева
Антон Добрев
Ивайло Веселинов
Илияна Лазарова
Николай Трайков

Logitech е световен лидер в създаването на иновативни и качествени продукти, които всекидневно свързват хората с важните за тях цифрови преживявания. Компанията е основана през 1981 г. в Лозана, Швейцария и бързо се разпростира до Силициевата долина. Logitech свързва хората чрез иновативни компютърни периферни устройства и е пионер в индустрия по отношение на много разработки, включително инфрачервената безжична мишка, управлявания с палец тракбол, лазерната мишка и много други.

От тези първи дни ние разширихме както нашия опит в продуктовия дизайн, така и глобалния си обхват. За всеки наш продукт се фокусираме върху това как нашите клиенти се свързват и взаимодействат с цифровия свят. Ние поставяме дизайна в центъра на всичко, което създаваме, във всеки екип и всяка дисциплина, за да създаваме наистина уникални и значими преживявания.

С продукти, продавани в почти всяка страна по света, Logitech се превърна в компания с множество марки, проектираща продукти, които обединяват хората чрез музика, игри, видео и компютри. Марките на Logitech включват Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones и Streamlabs.

Участвай в играта на Радио ENERGY и Logitech от 23 до 27 август. За да се включиш, отговори на въпросите във Фейсбук страницата на Радио ENERGY. Всеки ден, на случаен принцип можеш да спечелиш продукт от серията MX на Logitech.  

Краен срок - 27 август 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара