Спечелете GoPro Hero7 Silver камери, сетове за плажен тенис и шапки от бира Corona

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 5 септември 2021

В Промоцията имат право да участват всички физически лица, пребиваващи на територията на Република България, навършили 18 години към началната дата на Промоцията.

В Промоцията участва бира Corona – бутилка 355 мл.

В Промоцията участват само обекти, обозначени с рекламен материал. Пълен списък с обектите е наличен на:coronabeer.bg

Наградите, които могат да бъде спечелени при участие в Промоцията, са:

Corona шапка     5100    
Corona плажен тенис сет     34    
GoPro Hero7 Silver екшън камера     5    

МЕХАНИЗЪМ ЗА УЧАСТИЕ

За да участва за награда от Промоцията, участникът трябва да поръча 2 бр. бутилка Corona 355 мл. в обект, обозначен с рекламен материал съгласно т.6.2. по-горе.

При плащане Участникът получава запечатана промо карта. При отваряне на картата, участникът може да спечели веднага Corona шапка като наградата се получава на място в обекта, в който са поръчани 2 бр. бутилка Corona 355 мл.

Ако на промо картата има код, той трябва да бъде регистриран на coronabeer.bg, като участникът има шанс да спечели веднага 1 от 34 броя Corona плажен тенис сет или 1 от 5 броя GoPro Hero7 Silver екшън камера.

При регистрация на промо кода, системата автоматично извършва теглене и проверка дали посоченият промо код е валиден и участниците, регистрирали промо код, разбират веднага дали печелят Corona плажен тенис сет или GoPro Hero7 Silver екшън камера.

Спечелилият участник следва да попълни необходимите данни на сайта за получаването на наградата.

Спечелилите участници са длъжни да пазят промо картата с печелившия код и да го представят при получаване на наградата си.

частниците могат да регистрират неограничен брой промо кодове в рамките на Промоцията.

Наградите се предоставят лично и само и единствено на участници, имащи право на участие в Промоцията, упоменати в ЧАСТ 4 по-горе, като
- Corona шапка се получава на място в обекта от списъка по т.6.2. по-горе, в който са закупени;
- Corona плажен тенис сет или GoPro Hero7 Silver екшън камера се получават от спечелилия участник в срок до 30 работни дни от регистриране на промо картата и предоставяне на необходимите данни на сайта за извършване на доставката.
В случай, че участникът не желае да предостави адрес за доставка, може да се свърже с организатора чрез контактите, посочени в т.2.3. по-горе и да договори получаването на наградата от офис на Организатора. В този случай получаването се извършва само в работен ден и в рамките на работното време на Организатора, като всички разходи за получаването на наградата от офис на Организатора (пътуване от и до офиса и други) са за сметка на спечелилия участник.

Ако участникът е посочил неточен или некоректен пощенски адрес при регистрацията си на сайта или не бъде открит на адреса, куриерът прави опит да се свърже с него до три пъти на посочения от участника телефон за уговаряне получаването на наградата, респективно оставя (залепва) съобщение в съответната пощенска кутия или на видно място на адреса (включително на входа на жилищната или офис сградата, където същият се намира, когато не е възможен достъп до адреса или пощенската кутия). Организаторът не носи отговорност за недоставяне на награда в горните случаи, ако участникът не е предоставил телефон за контакт или ако не бъде открит на предоставения от него телефон за контакт, както и в случай че е предоставил неактивен или некоректен телефон за контакт, както и в случаите, когато е бил надлежно уведомен за посещението на куриера чрез оставяне (залепване) на съобщение, но не е потърсил своята награда. Организаторът не носи отговорност за награди, непотърсени от куриера в срок от 30 дни след предоставяне на данни от спечелилия участник.

Спечелилите участници удостоверяват, че са навършили 18 години, в случай че служителят в обекта има съмнения за това и поиска участникът да удостовери реалната си възраст. Ако служителят/куриерът установи, че спечелилият не е пълнолетен към началната дата на Промоцията, т.е. участникът не е имал право да участва в Промоцията, участникът няма право да получи награда и Организаторът и неговите представители не му предоставят наградата.

При получаване на награда Сет за плажен тенис или GoPro Hero7 Silver екшън камера. участникът е длъжен да предаде на Организатора промо картата, с която е спечелил, а куриерът да свери кода. В противен случай и ако има несъответствия, участникът няма право да получи наградата.

Наградите се доставят в работни дни между понеделник и петък, от 10:00 до 17:00 часа. Не е допустима доставка до офис на куриерска фирма.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара