Спечелете 10 раници пълни с вкусни продукти Боряна

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

1. Златина Юзбашиева - https://bit.ly/3taySBP
2. Ani Karailanova - https://bit.ly/38nJseT
3. Таня Николова-Дабуси - https://bit.ly/2WBeUnM
4. Калоян Добрев- https://bit.ly/3yu8xQ7
5. Teodora Peleva - https://bit.ly/3kAbuJS
6. @Plamena Marinova - https://bit.ly/3sYsTzM
7. Trayana Mihaylovaa - https://bit.ly/3zS6vuJ
8. @Георги Геров- https://bit.ly/2WxgIOb
9. Stanislava Moneva - https://bit.ly/3zt4Ds5
10. Cvetelina Taskova – https://bit.ly/3mEHcIG

Няма по-безгрижно време от това, прекарано с приятелите в 📚✏️ училище 📓🖍📗. 

Независимо, дали обучението е присъствено или дистанционно, има едни хора, които правят ученическия ни живот весел 😄и запомнящ се – това са нашите съученици. Това са хората, които много често остават наши приятели цял живот. 

Затова решихме да организираме игра – „С Боряна на училище“🎒🖌📕, в която да покажете на Вашите съученици, че мислите за тях. 

‼️Какво трябва да направите, за да се включите в играта - да харесате промоционалния пост 👍 , да тагнете в коментар Ваш съученик ✍️  (настоящ или бивш🙃) и да споделите поста👌. Така участвате в томбола за една от 🔟раници,🎒🎒🎒 пълни с вкусни продукти #Боряна 🎒

Победителите, 10 (десет) на брой, ще спечелят брандирана раница пълна с продукти с бранд „Боряна“. Десет (10) печеливши ще бъдат определени на 02.09.2021 г., на случаен принцип – чрез томбола от всички, изпълнили условията на играта и ще бъдат обявени до 12:00 ч. на същата дата с пост на Facebook страницата на „ЗИВ“ ЕООД (https://www.facebook.com/sweetplus.bg). Изтеглените участници трябва да се свържат с Организатора чрез лично съобщение на Facebook страницата на  „ЗИВ“ ЕООД (https://www.facebook.com/sweetplus.bg) в 7 (седем) дневен срок от датата на обявяване на печелившите, в което да посочи телефон за връзка, три имена и адрес за доставка на наградата. Всички инструкции в писмена и/или устна форма, дадени на печелившия участник от Организатора, имат задължителен характер. При пълно или частично неизпълнение от страна на участника, на която и да е от инструкциите, Организаторът по собствена преценка може да лиши съответния печеливш от правото му да получи награда.

Не се допуска размяна на награда срещу пари или други изгоди.

Наградите ще бъдат доставяни безплатно до печелившите участници на посочен от тях адрес, чрез куриер до 20 (двадесет) работни дни от получаване на потвърждението, че са спечелили и предоставяне на адрес за доставка. 

Краен срок - 1 септември 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара