Спечелете ваучер за 1000 лв, 100 ваучера по 50 лв. и много продукти IKEA Home Smart

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.ikea.bg/offers/every-week-something-new

Спечели с IKEA Family

Смени ритъма на лятото и направи своя дом още по-комфортен и по-smart с наградите на ИКЕА, защото само сега твоята IKEA Family карта може да ти донесе страхотни подаръци.

Как можеш да спечелиш? 

Лесно е:

- Пазарувай с твоята карта IKEA Family от 2 до 6 август за над 20 лв.

- Автоматично участваш в томбола с награди

Играта се провежда в периодите от 2 август 2021 г. до 6 август 2021 г., включително, и от 9 август 2021 г. до 13 август 2021 г., включително. Играта се организира и провежда на територията на Република България.

За участие в Играта следва да бъдат закупени стоки на обща минимална стойност 20 (двадесет) лева (реално заплатената сума, след приспадане на евентуално използвани отстъпки/ваучери), при условията по-долу, от някой от следните търговски обекти на Организатора: магазин ИКЕА София (Магазин за мебели и други стоки ИКЕА, ИКЕА Ресторант и Кафе, ИКЕА магазин за шведска храна или ИКЕА Бистро); Магазин ИКЕА Варна, ИКЕА Центрове за поръчки – гр. Бургас и гр. Пловдив, или ИКЕА онлайн магазин. Покупките следва да бъдат извършени на една трансакция, т.е. с една касова бележка/фактура за най-малко 20 (двадесет) лева реално заплатени, както е посочено по-горе, и да бъдат направени в един от двата периода, съгласно в т. 3 по-горе. За участие в Играта съответната покупка следва да бъде направена чрез използване на карта IKEA Family и получаване на точки срещу закупените стоки. Използването на карта IKEA Family и получаване на точките са задължително условие, за да може да има валидно участие в Играта. За избягване на съмнение, в случай на пазаруване от страна на участник чрез ИКЕА онлайн магазин или в ИКЕА Центрове за поръчки, направена поръчка на стоки ще се счита за покупка при изпълнение на останалите условия, съгласно настоящите Правила. Ако участник в Играта върне стока, чрез покупката на която е получил право на участие в Играта, преди провеждане на тегленето за съответна награда, то този участник губи правото си на участие и на награда. За избягване на съмнение, Правилата не предоставят специално/допълнително право на участници да връщат вече закупени стоки – такова се допуска при наличието на законово или договорно основание.

Закупувайки стоките, при условията по-горе, участникът автоматично бива включен в Играта и има шанс да спечели една от наградите, подробно описани по-долу в Правилата. Всеки член на програмата IKEA Family има право да се откаже от участие в Играта в срок до 27.08.2021 г., като изрично заяви това писмено на следния адрес на електронна поща: promo@ikea.bg, и посочвайки номера на своята клиентска карта IKEA Family.

Всеки участник в Играта има право да спечели само една награда общо от двата периода, съгласно т. 3 по-горе, независимо от броя на своите покупки и търговските обекти, в които ги е направил. Всеки участник има право да участва в Играта само с по една покупка на стоки на ден за всички търговски обекти общо.

Участник, закупил стоки само през някой от двата периода на Играта, ще има възможност за получаване на награда само измежду наградите, определени за спечелване за съответния период, както е посочено по-долу в Правилата. Участник, закупил стоки и през двата периода, ще има възможност да участва за получаване на награда измежду наградите от двата периода, но във всички случаи може да получи само една награда от Играта общо – ако такъв участник спечели награда чрез покупката си от първия период на Играта, той не участва в тегленето на награди за втория период.

Наградите от Играта за периода от 2 август 2021 г. до 6 август 2021 г. са:

- една голяма награда, включваща селекция от продукти IKEA Home Smart:

-  1 бр. SYMFONISK WiFi-тонколона тип картина (артикулен номер: 004.857.66);

- 1 бр. FORNUFTIG въздухопречиствател (артикулен номер: 504.619.37), заедно с 1 бр. FORNUFTIG филтър за премахване на частици (артикулен номер: 104.619.44) и 1 бр. FORNUFTIG филтър за пречисване на въздуха (артикулен номер: 404.872.83);

- 1 бр. NORDMARKE безжично зарядно устройство (артикулен номер: 804.721.14);

- 1 бр. RIGGAD работна лампа с безжично зареждане (артикулен номер: 603.856.36);

- 1 бр. MOJLIGHET поставка за таблет/слушалки (артикулен номер: 004.938.46);

- 1 бр. BJORKASEN поставка за лаптоп (артикулен номер: 904.678.38);

- 1 бр. TRADFRI входно-изходно устройство комплект, E14/E27 (артикулен номер: 804.068.74);

- 1 бр. TRADFRI LED крушка E27 806 лумена, безжично регулиране на светлината/топло бяло (артикулен номер: 904.087.97);

- 2 бр. TRADFRI LED крушка E27 250 лумена, безжично регулиране на светлината топло бяло (артикулен номер: 404.392.54);

- 2 бр. TRADFRI LED крушка, безжично регулиране на светлината, E27, 600 лумена (артикулен номер: 004.086.12);

- 1 бр. TRADFRI безжично контролно изходно устройство (артикулен номер: 903.561.66)

2. общо 100 (сто) броя малки награди, както следва:

- 5 бр. SYMFONISK Wi-Fi тонколона, черен цвят (артикулен номер: 503.575.54);

- 5 бр. TRADFRI входно-изходно устройство комплект, E14/E27 (артикулен номер: 804.068.74);

- 10 бр. NORDMARKE безжично зарядно устройство (артикулен номер: 804.721.14);

- 10 бр. TRADFRI комплект за димиране, бял спектър, Е27 (артикулен номер: 204.065.70);

- 10 бр. TRADFRI комплект за димиране Е27 (артикулен номер: 104.359.26);

- 30 бр. комплект за безжично зареждане, всеки състоящ се от 1 бр. LIVBOJ безжично зарядно устройство (артикулен номер: 904.652.45), 1 бр. KOPPLA USB зарядно с 1 гнездо (артикулен номер: 404.122.78) и 1 бр. LILLHULT USB тип A към USB тип C кабел, 1.5 м (артикулен номер: 104.838.61);

- 30 бр. VIVALLA поставка за таблет (артикулен номер: 104.014.84).

Наградите от Играта за периода от 9 август 2021 г. до 13 август 2021 г. са:

1. една голяма награда - ваучер за пазаруване в търговските обекти на Организатора на стойност 1 000 (хиляда) лева.

2. общо 100 (сто) броя малки награди – 100 (сто) броя ваучери за пазаруване в търговските обекти на Организатора на стойност 50 (петдесет) лева всеки.

По отношение на спечелените ваучери за пазаруване се прилагат ограниченията и другите условия за използване на Ваучерите за подарък ИКЕА – същите може да намерите на интернет страницата на Организатора или на самите ваучери.

Всички награди от Играта, т.е. и от двата периода съгласно т. 3 по-горе, ще бъдат изтеглени на 31.08.2021 г. и съответно спечелилите ще бъдат обявени на 03.09.2021 г. Поради технически или други причини е възможно тегленето на наградите и обявяването на спечелилите да бъде извършено през следващ ден. Определянето на спечелилите се извършва чрез специализиран софтуер и тричленна комисия, чрез теглене на случаен принцип в централния офис на Организатора. В тегленето на наградите за всеки период се включват всички валидно участвали в Играта лица. При изтеглянето на големите награди и определянето на спечелилите се изтеглят и резервни печеливши – по двама за всяка голяма награда от всеки отделен период от Играта.

Спечелилите участници, освен резервните за големите награди, ще бъдат обявявани чрез публикуване на техните инициали и част от номерата на техните карти IKEA Family (Пример: И. А. А., IKEA Family карта №90000XXXXX123) или други подобни комбинации, на интернет адрес https://www.ikea.bg/offers/every-week-something-new. Резервните печеливши ще бъдат уведомявани само по телефона и/или по електронна поща (на предоставените от тях телефонен номер/адрес на електронна поща в профила им за програмата IKEA Family), ако се стигне до получаване на награда от тях - те следва да получат наградата в срока по т. 12 от Правилата.

Спечелилите голяма награда участници ще бъдат информирани и чрез телефонно обаждане или по електронна поща, на предоставените от тях телефонен номер/адрес на електронна поща в профила им за програмата IKEA Family. В случай че спечелил голяма награда участник доброволно се откаже от получаването на наградата, не получи наградата в срока по т. 12 от Правилата или загуби правото да получи наградата си на някое друго от предвидените основания в Правилата, съответната награда ще бъде предоставена на първия резервен участник, като бъде следван редът на изтеглянето им. Горепосочените правила за уведомяване, получаване и загубване на правото на голяма награда се прилагат съответно за резервните участници. Ако и последният резервен участник не може да получи голяма награда, същата се губи окончателно и Организаторът не е длъжен да я предоставя.

Организаторът може, но е не е длъжен, да уведомява участници, спечелили малки награди и по телефона и/или по електронна поща (на предоставените от тях телефонен номер/адрес на електронна поща в профила им за програмата IKEA Family). В случай че печеливш участник не получи малката си награда в срока по т. 12 от Правилата, наградата се губи и Организаторът не е длъжен да я предоставя.

Наградите от Играта се получават от спечелилите участници в срок до 30 (тридесет) календарни дни от обявяването по т. 11 от Правилата. Печелившият участник следва да се яви лично в магазин ИКЕА София, магазин ИКЕА Варна или ИКЕА Центрове за поръчки – гр. Бургас, гр. Пловдив, за получаване на съответната награда срещу попълнен и подписан от печелившия приемо-предавателен протокол. Участникът следва задължително да носи със себе си лична карта, както и своята карта пластика или дигитална карта IKEA Family. Дигиталната карта е достъпна в личния IKEA Family профил на всеки участник, до който достъп се осъществява чрез мобилното приложение “IKEA Bulgaria”.

Облагането, декларирането и заплащането на данък върху наградите се уреждат от приложимото българско законодателство - спечелилите награда участници ще предоставят при необходимост съответна информация на Организатора.

Краен срок - 13 август 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара