Спечелете 200 Mickey комплекта с раница от Nestle

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: https://www.nestle-cereals.com/bg/school

В Играта участват следните продукти:

    NESQUIK® Cereals 375 g,
    NESQUIK® MIX Cereals 325 g,
    ALPHABET ® Cereals 325 g,
    CHOCAPIC® Cereals 375 g,
    COOKIE CRISP® Cereals 375 g,
    HONEY CHEERIOS®

В Играта могат да участват всички физически лица, навършили 18 години, с изключение на служителите на „Нестле България“ АД и служители на партньори, участващи в организирането на Играта - “Куалифио“ С.А., агенция “Парида“ и „Speedy couriers“.

За срока на Играта ще бъдат раздадени общо 200 (двеста) Mickey Комплект с раница.

Един комплект Mickey включва  Раница, Тетрадка A4, Тетрадка A5, Несесер за моливи, 3 молива, 5 цветни молива, Линия, Гумичка и Острилка

Не се допуска замяна на спечелена награда с паричната й равностойност или с друга награда.

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни на лица, които не са участвали и/или не са печеливши в настоящата Игра.

За да участваш в Играта следва да влезеш на сайта: www.nestle-cereals.com/school и да:

    Попълни промо кода от задната страна на опаковката на участващите продукти, своите три имена и имейл адрес. Ако не следиш редовно имейла си, попълни и телефонен номер, след което се запознай с Политиката за поверителност и с Правилата за игра. Потвърди, че си навършил(а) 18 години.
    Oтговори на креативния въпрос: Започни деня си със зърнени закуски Nestlé и опиши свое  училищно приключение.

Един участник има право само на една награда, независимо от броя на участията.

След утвърждаване правото на участие съгласно правилата на Играта, жури от трима членове ще избере 200 (двеста) печеливши награда Mickey Комплект с раница.

Трите имена, датите и часовете при попълване данните за участие на печелившите ще бъдат публикувани до 15(петнадесет)работни дни след края на играта на Сайта на играта www.nestle-cereals.com/shool.

С печелившите участници ще бъде осъществен контакт чрез имейла, който са предоставили по време на регистрацията, за да предоставят допълнителни контакти за доставка на наградата (телефонен номер и адрес). При необходимост представител на Организатора може да се свърже с печелившия участник по телефона, за да изясни подробности относно доставката на наградата.

В случай, че печелившият участник не отговори на имейла и не предостави адреса, на който да бъде доставена наградата, в рамките на 7 (седем) дни от обявяването на печелившите участници, ще се счита, че печелившият се отказва от получаване на наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условиятана Играта..

В случай, че спечелил участник е предоставил грешен, непълен или неточен телефон, адрес и електронна поща и представител на Организатора не е могъл да се свърже с него, за да уточни условията по доставка на  наградата, както и ако спечелилият участник не се свърже с Организатора, за да потърси наградата си, в срок до 7 (седем)  дни от обявяване на печелившите, ще се счита, че спечелилият се отказва от получаване на наградата и Организаторът има право да я предостави на друг участник, отговарящ на условиятана Играта.

Наградите се доставят само на територията на България в рамките на 30 дни след като печелившите бъдат публикувани на Сайта на Играта www.nestle-cereals.com/school. 

Краен срок - 30 септември 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара