Спечелете 6 фотоапарата за моментни снимки от Gordon's Gin

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Villy Naydenova
Iglika Raeva
Десислава Зюмбилска
Yordanka Zapryanova
С. П. Красимирова
Tsvetelina Yordanova

Летните спомени са най-сладките спомени. Точно затова те предизвикваме да споделиш снимка на любимия си джин и тоник коктейл с #GordonsMoments и да отбележиш страницата ни Gordon's Gin Bulgaria 🍓

А ние ще подарим на 6 от всички участници фотоапарат за моментни снимки.

Хайде, какво чакаш – включи се още сега! Покани и приятели.

Помни, че за да участваш в играта, трябва да направиш снимката си публична.

Участието в играта е безплатно и не е обвързано с покупка.
В играта могат да участват само дееспособни лица, навършили 18 години, които са отговорили на изискванията, публикувани на Facebook страницата на Gordon`s.

За да участват в играта, участниците следва да публикуват снимка на любимия си джин и тоник коктейл с #GordonsMoments и отбележи страницата на @GordonsBG, под публикацията от 09.08.2021г.

Всички участници, които отговарят на условията, посочени по-горе и са изпълнили изискванията за участие, ще участват в жребий за някоя от следните награда – 6 броя фотоапарати за моментни снимки.

На 06.09.2021г. (понеделник) ще бъдат изтеглени и обявени тримата печеливши.
След изтегляне и обявяване на победителите, следва същите да се свържат с Организатора в срок не по - дълъг от 7 работни дни. Победителят ще бъде публикуван в специална публикация на Facebook страницата на Gordon`s на 06.09.2021г. (понеделник).

Името на печелившите участници ще бъде публикувано на 06.09.2021г. (понеделник).
След публикуването на името на победителя, той трябва да се свърже с Организатора на посочените телефон и/или електронен адрес и да предостави поисканата информация за контакт.

Наградите се предават чрез куриерска фирма на спечелилия участник след предоставяне на необходимата контактна информация. За да получи наградата си, всеки от Победителите се съгласява да предостави следните данни:
o Адрес
o Три имена
o Телефон за връзка
o И-мейл адрес

Играта е валидна за всички физически лица, над 18 годишна възраст към момента на участие, живеещи на територията на Република България. В играта нямат право да участват служителите на Организатора, както и членове на техните семейства.

Краен срок - 5 септември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара