Спечелете 5 екскурзии за двама до Каркасон - Южна Франция

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 15 август 2021

📸 Фантасмагорци, фото-конкурсът започва! 

Вземайте камерите и да творим - игра в реална среда 🙂 !

🗓 От ДНЕС до 15.08.2021 г. следвайте правилата 👉 bit.ly/C20Contest 👈 и може да спечелите страхотни награди - в това число ЕКСКУРЗИЯ до КАРКАСОН за двама през 2022.

🐷🏞 ЗА ДА УЧАСТВАТЕ, трябва да СНИМАТЕ (не се приемат дигитални колажи) МИЙПЪЛИТЕ си на различни локации, пред определени обекти - разбира се, от света на Каркасон - и по този начин, точно като в играта, да натрупате актив от точки.

❗ НЕОБХОДИМО е всяка публикация да съдържа поне следните хаштагове: #Carcassonne20Contest и #Carcassonne20BG. Не пропускайте да направите снимката си публична, за да може да я видим и ние. Максимум една публикация за всяка категория!

НАГРАДИ:
Двадесет победители ще бъдат избрани в България 🇧🇬. 

Копие от юбилейното издание на Каркасон за първите 3-ма 🏅 в националния конкурс, а за останалите - уникални редки мини-разширения към играта!

🌍 За международната напревара, която ще направят нашите партньори от Hans Im Glueck, ще изпратим снимките с най-много точки от националния конкурс. Те ще се състезават с такива от цял свят за шанса да спечелят една от пет възможни екскурзии за двама до град Каркасон в Южна Франция! 🏰🇫🇷

Всички участващи снимки трябва да бъдат споделени между 17 юли и 15 август 2021 г. Може да качите само по 1 снимка за всяка категория! Възможни са множество публикации от 1 човек, стига да са в различни категории! Така трупате актив от точки.

Категории/система за точкуване:
Път – 2 точки
Поляна – 2 точки
Фонтан /Извор/ – 2 точки
Пазар – 3 точки
Страноприемница – 3 точки
Река – 3 точки
Кула – 4 точки
Дракон – 4 точки
ЮНЕСКО обект – 4 точки
Манастир/Абатство – 4 точки
Цирк – 5 точки
Вулкан – 5 точки
Прасе – 5 точки
Катедрала – 5 точки

Победителите ще бъдат потърсени от Hans im Glück. Всеки от тях ще разполага със 7 дни, за да потвърди и изиска наградата си. Този срок започва от деня, в който бъдат обявени за победители. След изтичане на този период наградата не може да бъде изискана и бива анулирана.

🍀 Успех на всички.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара