Спечелете iPhone 12, таблет, слушалки, смарт гривни, аксесоари и 100 бутилки за вода

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 22 август 2021

Играта ще се проведе в две издания: лято и есен. Играта представлява онлайн викторина и томбола. Играта се провежда единствено в Интернет с помощта на мобилното
приложение Digital Scouts (наричано по-нататък в настоящите Общи условия
„Приложение/-то“). Печелившите от томболата ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус на 30.08.2021 г. и известени в Приложението.

Лятното издание на Играта “Дигитални скаути: Знаеш, преди да скролваш“ ще се проведе
на 21 и 22 август 2021 г. в рамките на два дни: от 00.00 часа ЕЕТ на 21.08.2021 до
23.59 часа ЕЕТ на 22.08.2021. („Период на Играта“), като участниците имат възможност да участват веднъж в рамките на първите 24 часа и още веднъж в рамките на следващите 24 часа. 

При участие в двата дни се генерират два кода за един участник и съответно шансът за печалба е двоен.

В Играта има право да участва всеки, регистрирал се за участие в нея чрез мобилното приложение Digital Scouts („Участник“).

В случай че Участниците, които са спечелили награда в Играта, са непълнолетни, те ще могат да получат своята награда чрез свой законен представител, който при
получаването на наградата следва да представи документ за самоличност, чрез който да се легитимира.

Важно: Участието в играта е безплатно и не е обвързано с предоставяне на залог или покупка от страна на участниците.

МЕХАНИЗЪМ НА ИГРАТА
Играта се провежда единствено онлайн, в Приложението.

Играта се състои от 25 въпроса за всеки от дните, свързани с безопасното сърфиране в Интернет, като след успешно завършване на викторината участниците получават потвърждение за това в Приложението. При успешно преминаване на викторината участниците автоматично влизат в томбола за една от 115 награди.

В томболата на случаен принцип ще бъдат изтеглени 115 печеливши уникални кода, всеки от които ще е свързан с профил на Участник в Приложението. Спечелилите

Участници ще бъдат известени в Приложението, че техният код е печеливш, както и каква награда печелят. Тегленето на печелившите ще се осъществи в присъствието на нотариус на 30 август 2021 г.

Участникът, получил известие, че е спечелил, следва да попълни своите лични данни в Приложението, за да може да получи наградата си. Въвеждането на данните следва да бъде направено не по-късно от 09 септември 2021 г.

В случай че печелившият е непълнолетен, той следва да въведе данните на своя законен представител, чрез който ще получи наградата.

НАГРАДИ
„Големи награди“: 15 бр.
• Телефон iPhone 12 5G – 1 бр.
• Таблет HUAWEI MatePad T10 32GB – 1 бр.
• Слушалки HUAWEI FreeBuds 4i – 3 бр.
• Гривна XIAOMI Mi Band 5 – 5 бр.
• Аксесоари за лаптоп (раница, слушалки, мишка) – 5 бр.
„Малки награди“: 100 бр. Бутилки за вода

Наградите ще бъдат доставени до 10 дни, считано от получаването на данните от
печелившите Участници. Печелившите участници следва да изпратят три имена, адрес за доставка и телефонен номер за връзка не по-късно от 15 септември 2021 г.

Организаторът си запазва правото да достави наградите и по-късно от предвидения в
предходното изречение срок, в случай че има основателна причина за това. В случай че Участниците, които са спечелили награда в Играта, са непълнолетни, те ще могат да я получат чрез свой законен представител, който следва да представи документ за самоличност, чрез който да се легитимира. За всички награди, чиято пазарна стойност е над 100 лева - с оглед изготвянето на служебна бележка за деклариране на наградата, печелившият е длъжен да предостави допълнителни данни, нужни за по-горното.

При получаване на наградата, печелившите следва да представят валиден документ за самоличност, единствено с цел удостоверяване на самоличността си. Документът за самоличност не се сканира или копира. Печелившите следва да се съгласят с Общите условия на Организатора, за целите на което ще подпишат декларация. Организаторът съхранява и обработва лични данни на спечелилия участник за целите на предоставяне на награда на същия, както и за целите на данъчното облагане на предоставената награда, в случай че законът налага такова.

Спечелил Участник има право да откаже да предостави посочените в предходния параграф документи и данни, като в този случай губи правото да получи награда.

При получаване на наградата си, Участникът следва да подпише и приемо-предавателен протокол.

Организаторът не носи отговорност, в случай че победител не получи своята награда поради причини, които не зависят от Организатора, например поради въвеждане на некоректни данни (в т.ч. предоставяне на грешен и/или непълен адрес за доставка на наградата, грешен/непълен мобилен номер и др.).

Не се допуска размяна на наградата за паричната ѝ равностойност и/или други алтернативи.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара