Спечелете оригинални тениски на LFC, чаши и футболни топки Carlsberg

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Големи награди
+359 888530***
+359 888699***

Футболна чаша
+359 892473***
+359 888889***
+359 883326***
+359 888619***
+359 879511***

Футболна топка
+359 887730***
+359 897445***
+359 877570***
+359 899301***
+359 886084***

Изображенията на наградите, визуализирани на уебсайта са с илюстративен характер. Наградите, които могат да бъдат спечелени при участие в Играта, са следните:

Голяма награда:

    2 броя оригинални тениски на LFC, подписани от самите тях;

Малки награди:

    5 X комплекта чаши Carlsberg;
    5 X футболни топки Carlsberg;

Не се допуска замяна на спечелената награда с нейната парична равностойност или с друга награда.

Наградите са лични, не могат да бъдат преотстъпвани или заменяни.

Участието в Играта не е обвързано с покупка. За да участва в Играта всеки участник трябва:

Стъпка 1: да е футболен фен.

Стъпка 2: да влезе на сайта на Играта – https://footballmoments.bg/, като се регистрира с фейсбук профила си и попълни всички задължителни полета, а именно:

а) Сподели ни как и кога се превърна във фен на любимия си отбор;

б) Kачи своя снимка, показваща любовта ти като футболен фен – например снимка с тениска на отбора, снимка на стадион, снимка с любим футболист;”

!Важно – само участниците споделили снимка, показваща любовта им като футболен фен участват за голямата награда. Повече споделени снимки ти носят по-голям шанс за спечeлване на награди.

в) потвърждение (чрез чек-бокс), че приема Правила на Играта, навършил е 18 години, както и потвърждение, че ако спечели, инициалите му ( пример: И. Д.) и профил във фейсбук (със заличаване на няколко символа, пример чрез ***), ще бъдат публикувани на https://footballmoments.bg/ и във Фейсбук и Инстаграм профилите на Карлсберг.

7.2. Единният идентификатор на всеки участник в Играта е неговият фейсбук профил. Едно физическо лице има право да участва само с един фейсбук профил.

!Важно – всички снимки минават през преглед преди да бъдат публикувани на уеб страницата, за да има уверение, че съвпадат с изискванията на промоцията и не съдържат нецензурирано съдържание! Участниците ще положат усилия, да са сигурни че не качват съдържание, нарушаващо правата на трети лица

Всеки участник, който се е регистрирал и е качил снимка, на която изразява любовта към отбора си, участва за спечелване на голямата награда, както и на малките – 2 броя оригинални тениски на LFC, подписани от самите тях, 5Х комплекта чаши Carlsberg, 5X футболни топки Carlsberg.

Победителите ще се обявят на случаен принцип на 30.08.2021г.

В тегленето на печелившите участват всички регистрирани участници, които отговарят на условията на Играта. Печелившите участници ще бъдат известени чрез имейл, с който са направили регистрация  във Фейсбук или при попълване на опцията за телефонен номер.или при попълване на опцията за телефонен номер. Тогава ще получат СМС известие.
В имейла/съобщението, ще се съдържа линк към контактна форма, в която печелившите участници, в срок от 3 работни дни, ще трябва да посочат: имена, адрес и телефон за доставка на спечелената награда. ЕГН ще бъде изискуемо само и единствено за спечелилия голямата награда.

Освен печелившите участници, ще бъдат изтегляни и 5 резерви. В случай, че спечелил участник е направил невалидна регистрация; или Организатора не е получил данните на печелившия участник в посочения в т. 8.2 тридневен срок; или спечелил участник не е предоставил валиден и пълен адрес за получаване на наградата на територията на Република България; или участникът не е намерен на предоставения адрес; или спечелилият откаже наградата, или по каквато и да е друга причина участието на спечелил участник в Играта бъде прекратено, Организаторът ще се свърже по посочения в предходната точка начин, с първия по ред резервен печеливш, чиято регистрация отговаря на изискванията на настоящите Правила. Изтегленият резервен печеливш, в срок от 3 дни, считано от уведомяването му по посочения в т. 9.2 начин, трябва да изпрати необходимите данни за доставка на спечелената награда: имена, адрес и телефон за връзка.

Печелившите участници се обявяват на интернет страницата на Играта: https://footballmoments.bg/както и във Фейсбук и Инстаграм профилите на Карлсберг. Обявяването става чрез публикуване на изтеглените за печеливши телефонни номера на участниците и инициали. Телефонните номера се публикуват със заличаване на няколко символа от тях с цел сигурност (пример:+359887 123***).

Разходите във връзка с доставката са за сметка на Организатора.

Във връзка с чл. 38 ал. 14; чл. 46, ал. 1 и чл. 65, ал. 7 от Закон за данъците върху физическите лица Ви Уведомяваме, че получената голяма награда, подлежи на облагане с окончателен данък в размер на 10 на сто върху брутната сума на  наградата. Съгласно разпоредбите на чл. 38, ал. 14 и чл. 46, ал. 1 от ЗДДФЛ, Организаторът на Играта е задължено лице за деклариране и внасяне на дължимия данък. Спечелилият участник се съгласява и задължава, за целите на данъчното облагане по реда на ЗДДФЛ, да предостави на Организатора необходимите данни (три имена и ЕГН). Отказът да се предоставят тези данни е основание участието в Играта на конкретния печеливш да бъде прекратено от Организатора.

В деня на реалното получаване на наградата печелившият участник подписва протокол, съдържащ пълната информация относно самоличността му (име, адрес и телефонен номер) и удостоверяващ, че наградата му е връчена от Организатора или представител на Организатора. За да получи наградата, печелившият Участник трябва заедно с протокола, да представи личната карта за сверяване на самоличността, като последната веднага му се връща. Тези данни ще бъдат използвани само и единствено с цел, както следва: за идентифициране на участника при изпращането или предоставянето на спечелената от него награда в Играта и във връзка с това информация за спечелилите ще бъде представена на куриерска фирма „СПИДИ“ АД

Организаторът не носи отговорност спрямо печеливш участник, предоставил невалиден телефон за контакти, непълен или неточен адрес за доставка на награди.

Представител на куриерска фирма „Спиди“ АД ще се свърже със спечелилите, за да се уточни удобен ден и час за получаване на наградата. При получаване на наградата, печелившият участник удостоверява самоличността си с представяне на лична карта. 

Краен срок - 29 август 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара