Спечелете безжични колонки Sony, Coca‑Cola суитшърти и абонаменти на Spotify

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 12 септември 2021

„Участващи опаковки" са всички пластмасови бутилки от 500ML Coca‑Cola, Coca‑Cola Без Захар, Fanta Портокал, Sprite с промоционални етикети и капачка COCA‑COLA APP. Всички кенове от 330ML Coca‑Cola, Coca‑Cola Без Захар, Fanta Портокал, Sprite с код под езичето.

Наградите, които ще бъдат раздадени в рамките на Промоцията, са следните:

1. х 1200 бр. – едномесечни премиум абонамента за музикална платформа ©Spotify;

2. х 7000 бр. – Coca‑Cola суитшърта (унисекс/unisex);

3. x 700 бр. – безжични колонки SONY „SRSXB13B“;

Закупете бутилка 500ML или 330ML кен от участващите опаковки. Под капачката/езичето ще откриете:

    уникален 10-символен код за мобилното приложение COCA‑COLA APP (мобилното приложение може да бъде свалено от тук  https://app.coca-cola.com/), който може да бъде регистриран в платформата. С необходимия код/кодове, съгласно правилата на играта, публикувани в COCA‑COLA APP и www.coca-cola.bg, може да играете за описаните награди в т. 7.

Регистрация:

Потребителят трябва да изтегли и направи регистрация в мобилното приложение COCA‑COLA APP. Регистрацията трябва да бъде направена чрез мобилното приложение COCA‑COLA APP (налично в Play Store и App Store - https://app.coca-cola.com/). Регистрация на код може да бъде направена след регистрацията на профил в приложението. Регистрацията е безплатна и изисква следното:

    E-mail адрес. Задължително е Участникът да регистрира своя актуален имейл адрес.

    Държава. Задължително е Участникът да избере държава.

    Дата на раждане. Задължително е Участникът да посочи дата на раждане. Тази информация остава видима само от Участника и администратор на COCA‑COLA APP.

    Минималната възраст за участие в промоцията е 16г.

Регистрацията и използването на приложението се извършва, съгласно описаните в него правила, с които при регистрацията потребителят се съгласява. С регистриране на код/кодове и избора на награда, за която да играе в приложението, потребителят се съгласява и с настоящите правила на промоцията.

Виртуална валута и как се използва:

Потребителите на Coca‑Cola App могат да събират виртуална Coca‑Cola валута, която ще срещнат в приложението под наименованието: COINS (монети) & GEMS (диаманти) във своя виртуален портфейл. За избягване на всякакво съмнение за целите на настоящите правила под термина "Coca‑Cola валута" и "валута" следва да се разбира разменно средство, което няма паричен еквивалент и има смисъл единствено за целите и в рамките на настоящата промоция, приложението и останалите игри, които се провеждат в него.

Всяка бутилка от 500ML Coca‑Cola, Coca‑Cola Без Захар, Fanta Портокал, Sprite или кен от 330ML Coca‑Cola, Coca‑Cola Без Захар, Fanta Портокал, Sprite има уникален код под капачката/езичето. С въвеждането на всеки код в приложението Coca‑Cola App автоматично прибавяте във виртуалния си портфейл 1 COIN. 1 код = 1 COIN (монета).

В приложението можете да натрупвате и диаманти:

    При новосъздаден профил, получаваш 50 gems (диаманти).
    При всеки like/харесване на снимка, която си споделил, получаваш 10 gems (диаманти).
    За всяко споделяне на съдържанието от другите потребители получаваш 50 gems (диаманти).
    Friends Multiplying: добави приятелите си и всеки техен like/харесване, ти дава 20 gems (диаманти), всеки път, в който споделят съдържанието ти получаваш 100 gems (диаманти).
    Всяко участие в интерактивна игра „Играй и печели“ можеш да събираш gems (диаманти).

С натрупването на определен брой монети и диаманти във своя портфейл, потребителят може да "закупи" участие за избрана от него игра от Промоцията и има шанс за спечелване на избрана от него награда.

    За да вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.1., Участникът трябва да е регистрирал 1 код от участващите опаковки (равняващ се на 1 coin/монета) и да е събрал 50 gems/диаманти (точки, трупащи се при взаимодействие със съдържание в приложението), след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за един от 1,200 бр. – едномесечни премиум абонамента за музикална платформа ©Spotify; След което и при условия, че е събрал необходимата валута, участникът автоматично разбира дали печели наградата, за която е участвал описана в т. 7.1.

    За да вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.2., Участникът трябва да е регистрирал 2 кода от участващите опаковки (равняващи се на 2 coins/монети) и да е събрал 150 gems/диаманти (точки, трупащи се при взаимодействие със съдържание в приложението), след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за един от 7,000 бр. Coca‑Cola суитшърта (унисекс/unisex); След което и при условия, че е събрал необходимата валута, участникът автоматично разбира дали печели наградата, за която е участвал описана в т. 7.2.

    За да вземе участие за спечелване на награда, описана по точка 7.3., Участникът трябва да е регистрирал 2 кода от участващите опаковки (равняващи се на 2 coins/монети) и да е събрал 150 gems/диаманти (точки, трупащи се при взаимодействие със съдържание в приложението), след което да влезе в полето с промоционални игри и да избере да участва за една от 700 бр. безжични колонки SONY „SRSXB13B“; След което и при условия, че е събрал необходимата валута, участникът автоматично разбира дали печели наградата, за която е участвал описана в т. 7.2.

Допълнителна информация за промоцията може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България) всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч.

В Промоцията няма ограничение на брой регистрирани промоционални кодове. В рамките на промоцията обаче може да бъде спечелена само една награда от вид от описаните в т. 7. от един потребител.

Наградите от Промоцията ще бъдат връчвани по следния начин:

Участникът получава съобщение/нотификация в приложението COCA‑COLA APP, че печели награда.При спечелване на награда от точка 7.1. печелившият получава уникален цифров код, с който може да се възползва от едномесечен премиум абонамент за музикална платформа ©Spotify, който трябва да регистрира в ©Spotify акаунта си, за да го активира: https://www.spotify.com/bg-en/redeem/. Този код може винаги да бъде достъпен от участника в приложението COCA‑COLA APP в менюто „Профил“ – „Награди“. Промоционалният код важи за 1 месец Premium в платформата на ©Spotify и може да бъде регистриран 10.05.2022 година.

При спечелване на награда от точка 7.2.&7.3 печелившият ще получи линк, на който да предостави: своите три имена, адрес и телефон за връзка за да получи физическата си награда в рамките на тридесет (30) работни дни, след предоставянето на необходимите данни.

Предоставените данни са необходими и ще използват само във връзка с физическото връчване на наградата.

Печелившият ще има срок до 19.09.2021 г. след получаването на известието, че печели, да предостави необходимите данни. След изтичане на срока Организатора няма задължение да предостави награда.

Организаторът не носи отговорност за предоставяне на награда, при некоректно подадена информация за контакт, когато информацията е непълна или когато участникът не може да бъде намерен на предоставените от него данни за контакт.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара