Спечелете машина за пуканки, зарядни батерии и плажни кърпи от Coca-Cola и foodpanda

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 28 август 2021

Кампанията се провежда на територията на градовете София, Пловдив, Варна и Бургас, при направена поръчка през онлайн платформата, оперирана от „Деливъри Хироу България“ ЕООД, на адрес: www.foodpanda.bg или през мобилното приложение, за Android и IOS - foodpanda, наричани за краткост „Платформата“, от избрани ресторанти с доставка в град София, Пловдив и Варна и Бургас, изрично посочени на сайта на foodpanda.

Участието в Кампанията е обвързано със закупуване на Coca-Cola напитка (Coca-Cola Без захар, Coca-Cola Original Taste, Fanta – всички вкусове, Sprite) от участващите в кампанията ресторанти на foodpanda.bg

Всеки поръчал каквото и да е ястие от гореспоменатите ресторанти с добавена Coca-Cola напитка (Coca-Cola Без захар, Coca-Cola Original Taste, Fanta – всички вкусове, Sprite) чрез платформата foodpanda.bg автоматично става участник в кампанията и съответно в томболата за награди.

Потребители, осъществили необходимите действия за участие в Кампанията, след изтичане на горепосочения срок, няма да бъдат считани за участници и техните имена няма да бъдат включени в томболата.

Всяка поръчка, направена в съответствие с условията, дава право на едно участие в томболата, т.е. колкото повече поръчки направи клиентът, толкова повече пъти участва.

С изтеглените печеливши ще се свърже служител от Помощния център на foodpanda България, за да потвърди имената, телефонния номер, както и адрес за получаване на наградата.

В настоящата Кампания ще бъдат разпределени като награди следните артикули:

1. Брандирана машина за пуканки Coca-Cola - 1 бр.

2. Брандирани зарядни батерии Coca-Cola -  20 бр.

3. Брандирани плажни кърпи Coca-Cola - 30 бр.

Наградата се предоставя на участник, отговарящ на настоящите правила за участие в Кампанията.

За да получи наградата си, печелившият трябва да предостави имената си и адрес за доставка на наградата, като ги даде по време на телефонен разговор с агент от Помощния център на платформата foodpanda.bg. Всички данни, предоставени от участника, ще бъдат използвани единствено за целите на Кампанията, за идентифициране на участника при изпращането и предоставянето на спечелената от него награда. Всички предоставени от участника лични данни са защитени съгласно изискванията на ЗЗЛД.

Наградата ще бъде доставена безплатно с куриер, до печелившия участник, до 20.09.2021 г. и след потвърждение на адрес за доставка. Наградата се доставя на един и същ адрес само веднъж. При отсъствие на печелившия участник, последният ще получи SMS или обаждане с допълнителни инструкции относно получаването на наградата в рамките на 10 (десет) работни дни. Непотърсената награда в този срок няма да бъде раздавана и ще бъде използвана в бъдещи промоции на марката. За да получи наградата, печелившият трябва да подпише приемо-предавателен протокол в 2 екземпляра, удостоверяващ получаването на наградата, както и декларация за предоставяне на лични данни. Отказът от страна на печелившия да подпише и предостави документите по предходното изречение е основание за Организатора да не предостави съответната награда.Ако спечелилият е под 18 години, то родител или настойник следва да получи наградата.

При възникване на данъчно задължение за печелившия в резултат на получената награда, съответния размер на данъка ще бъде за сметка на Организатора. Плащането на данъчното задължение от страна на Организатора не отменя задължението на печелившия за подаване на съответната данъчна декларация.

Организаторът не носи отговорност спрямо печеливш участник, предоставил невалидни данни за контакт.

ЛИНК за участие

2 Коментари

  1. Така и не става ясно участва ли Бургас, не участва ли. В едното изречение пише, че кампанията е и за Бургас, в следващото - че участващите обекти са само в Пловдив, София и Варна...

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, Бургас участва, може да видите конкретните заведения в сайта на организатора.

      Изтриване

Публикуване на коментар

По-нова По-стара