Спечелете 3 ваучера по 200 лв. от Везба

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Катя Иванова
Борислава Бонева
Силвия Василева

Две допълнителни награди - ваучер на стойност 50 лв.
Боряна Христозкова
Галя Димова

Здравей, приятел, Везба има специална новина. 

Стартира нашата игра, в която се нуждаем от твоята помощ. 

Избери най-пъстрото име за нашия врабец и може да спечелиш една от трите ни награди - ваучер за покупка в магазина на стойност 200лв.

Срокът за гласуване е до 19.09, а победителите ще изтеглим на случаен принцип на 24.09, чрез видео в Инстаграм профила ни.

Играта се провежда на интернет страницата https://promo.vezba.bg, в която присъстват форма с предложения за избор на име, регистрационна форма за записване на участие, заедно с правила и срокове на самата игра.

Заявка за участие в играта на ВЕБЗА става като потребителят остави своя глас, и попълни всички необходими данни във формуляра за участие, които се изискват: две имена и електронна поща.

Участието се счита за валидно, само ако са изпълнение всички посочени условия, след което ще получите и автоматично електронно писмо за потвърждение на участието ви.

Имате право да откажете участие, но ако все пак желаете да продължите, вие се съгласявате да приемете посочените условия, както и да предоставите личните си данни на ВЕЗБА ООД, за да бъдат използвани за провеждането на играта.

Конкретните награди се посочват в описанието на играта.

Ако в момента на връчването на наградата посоченият като награда предмет не е наличен, вместо него се предоставя предмет подобен на него.

Наградите не могат да бъдат връчвани на трети лица(с изключение на упоменатите случаи в т.3 от условията) и не могат да бъдат разменяни за паричната им равностойност.

Организаторът (или неговите партньори в осъществяването на играта) се задължава да заплати евентуално приложим за и гарата данък общ доход , както и данъци и/или такси на наградите, възникнали непосредствено.

Тегленето на печелившите ще стане с помощта на програма/апликация/, на случаен принцип, пред инстаграм публиката на ВЕЗБА. Тегленето ще се излъчи на живо на 24.09.2021 г в официалния Инстаграм профил на ВЕЗБА ООД.

Изтеглените печеливши във всички случаи ще бъдат уведомени по e-mail от ВЕЗБА ООД, но ако се случи участникът да пропусне това, то той ще може да разпознае себе си сред публикуваните на фейсбук/инстарам страницата печеливши. Ако печелившите не се свържат с ВЕЗБА, за изискване на спечелената награда в рамките на 3 работни дни, то ВЕЗБА ще направи повторен опит да с свърже с участниците по телефон, предоставен във формата за участие.

След изтеглянето на печелившите те трябва да уточнят в отговор на уведомителното писмо от Организатора, къде, кога и по какъв начин могат да си получат наградата.

За резултатите от играта в деня на изтеглянето изпращаме уведомление на печелившите по e-mail, също на страница https://www.facebook.com/vezba.bg.

Печелившите се съгласяват имената им да бъдат публикувани на тези страници.

Срокът за предявяване на претенции към наградата изтича, ако печелившите не потвърдят до 5 дни след обявяването им начина за получаване на наградата.

Организаторът връчва спечелените награди лично или чрез куриер, след предварително договаряне относно удобен и сигурен начин на получаване. Времето за пристигане на наградата по пощенски път може да бъде по-дълго. Макар организаторът да прави всичко възможно да предостави наградите по възможност скоро, молим наградените за търпение.

Рекламации по доставката могат да се правят единствено при Организатора.

Участниците са длъжни да съдействат за получаването/използването на наградите.

Краен срок - 19 септември 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара