Спечелете плажна чанта, Power-bank батерии и сокове Olympus

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

19.07 Дияна Иванова
20.07 Деница Димитрова
21.07 Мария Иванова
22.07 Борислава Григорова
23.07 Велина Мерева
Седмична награда: Ивелина Стоилова

26.07 Маргарита Бонева
27.07 Валентин Минчев
28.07 Зорница Михова
29.07 Елена Толева
30.07 Весислава Ламбова
Термос печели: Красимира Андреева
Седмична награда: Радослава Илиева

02.08 Христина Симеонова
03.08 Таня Танева
04.08 Владимир Вълчев
05.08 Таня Атанасова
06.08 Ани Георгиева
Седмична награда: Антоанета Димитрова

09.08 Евелина Вълчанова
10.08 Емил Димов
11.08 Весела Дякова
12.08 Даниела Иванова
13.08 Иван Иванов
Седмична награда: Ваня Ангелова

Какво по-освежаващо, какво по-тонизиращо от вкусен студен фреш-сок Олимпус, сутрин и в горещия летен ден!  
 
Включи се в играта на Радио Fresh! и сокове Олимпус - "Ледени Блондинки с леден фреш-сок Олимпус" и можеш да спечелиш награда! Опитай се да разтопиш "ледените" сутрешни водещи, като ги разсмееш с горещ виц, забавна история или случка на ефирния телефон 02/976-74-74. 

Ако не успееш по телефона, направи го на мейла: igra@radiofresh.bg, като добавиш двете си имена и тел. номер (и изрично съгласие да обявим името ти в ефир, в случай на спечелване на наградата), а водещите ще те изненадат с обаждане!
 
Всеки ден един участник ще печели Power-bank батерия и сокове Олимпус, а в края на седмицата един слушател ще спечели голямата награда: плажна чанта и сокове Олимпус.
 
Насладете се на освежаващия вкус на 100% натурален фреш сокове, направени само от внимателно подбрани плодове от избрани райони на Гърция, без добавена захар и консерванти, и изключително богати на витамини и минерали.
 
Широката гама от плодови вкусове включва обичаните от всички Портокал, Морков, Праскова, Нар, както и отличителните за марката Цитрусови плодове, Арония и 9 плода. Всички те могат да се открият и съхраняват само и единствено в хладилните витрини в търговските обекти, с което се гарантира тяхната постоянна свежест, качество и най-добър вкус.
 
OLYMPUS е лидер на българския пазар на млечни продукти, натурални фреш сокове и студен чай. Нашата цел всеки ден е да доставяме висококачествени, здравословни и автентични продукти на нашите клиенти, които да отговарят на всички техни нужди. Като експерти по добрия вкус и качеството ние от OLYMPUS непрестанни разширяваме портфолиото си от разнообразни продукти, на които потребителите могат да имат доверие. Научете повече за OLYMPUS на olympusfoods.bg.
 
OLYMPUS носи истинските гръцки плодове при теб! 

Краен срок - 13 август 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара