Спечелете 20 спрея Biphase Lipo alcoolique от Bioderma

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

Vesi2015
Earth80
Alex99
Марги Атанасова
Boroboro
Димитрова_87
Kati_
Ahmoreto5
Radina
Charismatique
jijibiji
Ала-Бала
Монако
amnesia_
Натуся
boat
Чакалката
Silveti
Wild Wind
Galina Petrova 597033

 Дезинфектант за ръце, който в същото време подхранва и възстановява кожата?

Продуктът вече съществува и е разработка на BIODERMA, част от NAOS. Френската дермокозметична компания обяви световен патент за първия по рода си двуфазен спрей Biphase Lipo alcoolique, който унищожава 99.9% от бактериите и вирусите и едновременно с това възстановява липидите в кожата.

Грижа и защита от вируси в едно

Създателите на Biphase Lipo alcoolique го наричат липо-алкохолна двуфазова грижа. Както подсказва името му, спреят има алкохолна фаза (90%), която напълно елиминира нежеланите бактерии и микроби, и хидратираща (липидна) фаза, която подхранва кожата на ръцете и предотвратява изсушаването. За да се смесят двете фази, флаконът се разклаща преди употреба.

От NAOS обявиха решението да не печелят от продажбата на двуфазния спрей. Тези средства ще бъде дарени за предотвратяването на епидемии в световен мащаб.

Безопасен за възрастни и деца

С Biphase Lipo alcoolique можете да защитите цялото семейство. Продуктът е предназначен за употреба от възрастни и деца над 3 години, като дезинфекцира без да изменя свойствата на кожната бариера. Без аромат.

Дерматологичната иновация на BIODERMA позволява да дезинфекцираме ръцете си, без да се притесняваме, че състоянието на кожата на ръцете ни може трайно да се влоши. От компанията вярваме, че с това ще стимулираме семействата да се защитават с по-честа употреба на дезинфектант.

Питаме ви по-често ли миете и дезинфекцирате ръцете си? Имали ли сте проблеми с кожата и какви?

Споделете своя опит в темата, а в следващите две седмици ние от BIODERMA ще подарим на 20 от участвалите потребители спрей Biphase Lipo alcoolique!  

На 26.07.2021 г. ще изтеглим на случаен принцип първите 10 печеливши и ще ги обявим в дискусията. Те ще имат шанса да са едни от първите изпробвали продукта, след което могат да се върнат в дискусията и да споделят своите впечатления.

Седмица по-късно, на 03.08.2021 г. сред новите участници в темата ще изтеглим и останалите 10 печеливши потребители.

Моля, запознайте се с общите условия на кампанията тук.

*Опасно. Спазвайте инструкциите за употреба. Използвайте биоцидни продукти с повишено внимание. Преди употреба, прочетете етикета и информацията, поместена на продукта.  

Краен срок - 3 август 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара