Спечелете всяка седмица раница с комплект за пикник

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - не е посочен

БГ Радио съвместно с Европейския Парламент  организира  кампания, с която ще ви предизвика и вдъхнови да промените навиците и начина си на живот така, че да помогнете да се съхрани природата и нейните ресурси.

Знаеш ли, че ако не си част от решението на един проблем, ти си част от проблема? Нека всички станем част от решенията на проблемите свързани със замърсяването на околната среда!

БГ Радио ви предизвиква да промените начина си на живот, за да не се променя нашата природа! Всяка седмица ви представяме информация, която ще ви убеди колко е важен личният принос за намаляване на замърсяването на околната среда чрез рециклиране, намаляване на въглеродния отпечатък и други практики, които допринасят за опазване на природата в нашето населено място, а и на цялата планета.  Но освен тази информация тук ще намерите и идеи за това как да промените начина си на живот така, че да спомогнете опазването на природата и нейните ресурси!

Включете се в нашите седмични предизвикателства и всеки петък един от вас ще печели раница с комплект за пикник!

Най-активните от вас, които имат свои идеи за промяна и регистрират своя кампания на интернет страницата на Европейския Парламент за набиране на доброволци ZaednoZa.eu/bg могат да спечелят посещение на централата на Европейския Парламент в Страсбург, когато и ако здравната обстановка позволява.

Бъдете активни, давайте идеи и ангажирайте приятели в своя мини-кампания за опазване на природата на ZaednoZa.eu/bg,

Ако всички направим нещо малко - ефектът ще бъде голям! 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара