Спечелете нова, безплатна фасада на своята къща от RÖFIX

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Илиян Христов

Втори сезон на играта с още повече награди и изненади

Не всеки ден можете да получите подобно уникално предложение да спечелите нова, безплатна фасада на своята къща! За втора поредна година ние от RÖFIX ви даваме шанс да „облечете“ дома си с фасадна система на утвърден австрийски производител със 133-годишен опит. При това напълно безплатно!

Вторият сезон на играта „Обичаме да обличаме дома ви!“ дава възможност на едно семейство да подобри уюта, комфорта и здравословната среда в дома си с нова фасада. И не само това?

С нашите приятели от Радио Енерджи сме ви подготвили още изненади и награди! Включи се в съвместната ни игра и можеш да спечелиш 5 л от най-новата интериорна боя RÖFIX Inside TOP.

Единственото, което трябва да направите е да се запознаете с правилата на играта, да направите проект на своята мечтана фасада през нашето най-ново приложение или да снимате фасадата на дома си, да попълните формуляра за участие, като ни изпратите и проекта си или снимка и да стискате палци вашата сграда да е „щастливката“, която ще облечем. 

ИГРАЙ С RÖFIX!

Ние от екипа на RÖFIX държим на честната игра! Затова е важно за нас да ти представим ясни и точни правила.

КОЙ МОЖЕ ДА УЧАСТВА?

Вие сте частно лице, собственик на еднофамилна къща:
В условията на играта приемаме и залагаме, че обектът и неговата фасада, която предстои да се ремонтира/обнови, ще бъде наричана и приемана навсякъде с ключовия термин "жилище".

В играта може да се включи всеки пълнолетен български гражданин, който е с навършени 18 години и е въвел коректно своите данни. В играта може да се включва само юридически собственик на жилищни площи, които се намират на територията на страната, като при спечелване на голямата награда, участникът е длъжен да предостави на оторизиран нотариус Нотариален акт, с което да докаже своята собственост и едва тогава може да се възползва от наградата. В играта нямат право да се включват единствено служители на RÖFIX и техните семейства. 

Всеки участник се съгласява, че предоставения снимков материал на фасадата на жилището му може да бъде използван с рекламна и маркетингова цел за популяризиране на играта в социалните мрежи, както и за последващи маркетингова и рекламна активност на марката, свързани с играта. Собственикът на жилището, който в края на играта печели нова фасада за дома си, се съгласява да се включи в оповестяването му като победител в социалните медии, браншовите медии, националните медии, както и комуникационните канали на RÖFIX, а марката от своя страна декларира, че няма да злоупотребява с предоставените лични данни и снимков материал без предварителното знание на победителя. С потвърждаването на участието си в играта, участникът се съгласява и разрешава да получава по е-мейл и/или по Viber последваща актуална маркетингова информация. RÖFIX събира, обработва и използва Вашите лични данни съгласно Общия регламент на Европейския съюз относно защитата на данните (ОРЗД на ЕС) и приложимата за нашата компания национална нормативна уредба във връзка със Защитата на личните данни.

КАКВА СИГУРНА НАГРАДА ПОЛУЧАВА ВСЕКИ ОТ ВКЛЮЧИЛИТЕ СЕ?

Всеки участник получава поощрителна награда - уникална тениска на RÖFIX, като допълнително ще уточним как ще е най-удобно да си я получи лично. Също така, всеки участник в играта, който след края й не е станал носител на голямата награда, може да се възползва от индивидуални, специално оформени преференциялни условия за комбинирани топлоизолационни системи на RÖFIX, за да осъществи своята мечта и да "облече" дома си.

КАКВА Е ГОЛЯМАТА НАГРАДА И КАК СЕ ИЗБИРА ПОБЕДИТЕЛЯ?

Всеки, попълнил своите данни коректно и изпратил снимка на фасадата, която предстои да се ремонтира, се счита за участник. Победителят ще бъде избран на случаен принцип чрез специално външно софтуерно приложение, гарантиращо конфиденциалността на данните и честността на избора.

Голямата награда е цялостна комбинирана топлоизолационна система RÖFIX BASIS с 10 години гаранция. Към наградата ние сме добавили още една приятна изненада - като специален бонус е осигурено и полагането на системата от страна на одобрени от RÖFIX строителни специалисти.
Играта стартира на 19 юли. Ще очакваме вашите регистрации за играта не по-късно от 23:59 часа на 06 август. Ще обявим победителя не по-късно от 7 работни след края на играта. 

Краен срок - 6 август 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара