Спечелете летни комплекта с козметика Nivea Sun

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:
1 Marti
2 135DPetrova
3 heleanor

Това лято се наслади на най-доброто от слънцето! Както винаги, ние ти осигуряваме както ефикасна защита от слънцето, така и успокояваща грижа след плажа с органично Алое вера. 

Всичко, което трябва да направиш, е да ни оставиш отзив за твоя любим слънцезащитен продукт NIVEA SUN. Избери го от списъка по-долу и сподели отзива си на страницата на продукта. 

Нетърпеливи сме да прочетем!
 
Всеки Участник има право да се регистрира за участие в Кампанията еднократно.

Всеки Участник заявява желанието си за участие в Кампанията, посредством изпълнението на следните стъпки в описаната последователност:
➢ Посещава интернет-страницата на NIVEA https://www.NIVEA.bg.
➢ Оставя отзив за избран слънцезащитен продукт на страницата на кампанията и съгласно условията на https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/leten-set-giveaway-nivea-sun
➢ Попълва данни за участие и изпраща формуляра.

След изпълнението на гореописаните стъпки за участие в Кампанията, на 28 юли 2021г., посредством томбола, ще бъдат изтеглени печелившите. Всеки от тях ще получи по 1 комплект със следните продукти: Слънцезащитен спрей NIVEA SUN Protect & Dry Touch SPF30 и 1 брой Охлаждащ спрей за след слънце NIVEA After SUN Moisture. Тегленето на имената на печелившите ще се извърши от дигиталната агенция - представител на Организатора на Кампанията - Република Интерактив ООД (Republika Interactive SRL), чрез платформата random.org, като ще бъдат изтеглени имената на 3 печеливши и 3 резервни печеливши. За резултатите от тегленето се съставя протокол, в който по реда на изтеглянето се вписват имената на печелившите и резервни Участници. Протоколът с имената на печелившите ще бъде оповестен на интернет-страницата на Кампанията https://www.nivea.bg/novo-ot-nivea/leten-set-giveaway-nivea-sun до 30 юли 2021г..

Печелившите участници ще получат имейл от Организатора с изискване на допълнителна информация относно изпращането на наградата, в случай че такава не е била попълнена заедно с формуляра за участие.

В случай, че печеливш Участник не отговори на имейла на Организатора съгласно инструкциите в него и не може да бъде открит на посочения от него телефонен номер или адрес в срок от 5 работни дни, неговото място се заема от резервен печеливш Участник, като заместването се извършва по реда на изтеглянето, съгласно изготвения протокол.

Изпращането на спечелените продукти от Организатора е за негова сметка и не е обвързано от възмездно отношение с Участника.

Участник, определен от комбинацията от посочени от него име, електронна поща и телефонен номер, може да участва в Кампанията веднъж, по време на цялата Кампания. Участниците нямат право да се регистрират за Кампанията, използвайки повече телефонни номера или електронни пощи. Организаторът си запазва правото да проучи подобен вид ситуации и да обяви за невалидни всички регистрации в Кампанията на Участника, който се е регистрирал с повече имена, електронни пощи, адреси или телефони.

Краен срок - 26 юли 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара