Спечелете 50 мини хладилника, 1700 парти грила и 51 000 торбички за пазаруване от Coca-Cola

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 29 август 2021

Купи Кока-Кола продукти на стойност 5 лв. от марките Coca‑Cola и/или Fanta, и/или Sprite, и/или Schweppes, и/или Банкя, вземи скреч карта и може да спечелиш:

1. Торбичка за пазаруване (чанта)
2. Парти грил
3. Мини хладилник

Промоцията  се организира и провежда на територията на Република България, в избрани търговски обекти, в които са изложени рекламни материали, информиращи за Промоцията.

Промоцията стартира на 12.07.2021 г. и продължава до 29.08.2021 г. или до изчерпване на количествата скреч карти и/или награди в участващите обекти, което от изброените събития настъпи по-рано.

„Участващи опаковки” са всички вкусове и опаковки под марките Coca‑Cola, Fanta, Sprite, Schweppes, Банкя.

Общ брой награди: 51 000 бр. торбичка за пазаруване; 1700 бр. парти грил; 50 бр. Мини хладилник

Наградата „мини хладилник“ е на стойност над 100лв. Приемайки награди с пазарна стойност над 100 лева без ДДС, печелившите се считат за уведомени, че по смисъла на чл.65, ал. 7 от Закона за данъците върху доходите на физическите лица (ЗДДФЛ) и всички свързани условия в същия закон, Организаторът има задължението да декларира спечелената награда пред Национална агенция по приходите за съответния период, както и да заплати дължимия данък върху стойността на същата.

Наградите се осигуряват от „Кока Кола Хеленик Ботълинг Къмпани България“АД, ЕИК 131032463, както и същият организатор осигурява доставката на наградите. В деня на реалното получаване на наградата, печелившият подписва протокол/декларация, съдържащ/а пълната информация относно самоличността му (име, адрес, телефонен номер и ЕГН) и удостоверяващ/а, че наградата му е връчена от Организатора или представител на Организатора. За да получи наградата, печелившият трябва заедно с протокола, да представи личната карта за сверяване на самоличността, като последната веднага му се връща. Тези данни ще бъдат използвани само и единствено с цел, както следва: за идентифициране на участника при изпращането или предоставянето на спечелената от него награда в промоцията и във връзка с това информация за спечелилите ще бъде представена на агенция Биспоук. Организаторът съхранява данните за срока, изискуем от българското законодателство.

За да вземат участие в Промоцията, участниците в промоцията трябва да закупят продукти на стойност 5 лв. от участващите опаковки, посочени в ЧАСТ 6, наведнъж. При покупка на продукти на стойност 5лв. наведнъж, от участващите опаковки в произволна комбинация, от участващ в промоцията обект, участникът получава 1 скреч карта, на място от същия търговския обект, в момента на покупката. При наличие на следните надписи в полето за изтриване:

- „Чанта” – потребителят има право да получи един брой чанта (торбичка за пазаруване), описана в т. 7, веднага, на място в търговския обект;

- „Парти грил” – потребителят има право да получи един брой парти грил, описан в т. 7, веднага, на място в търговския обект;

- „Опитай пак“ – потребителят не печели награда;

Награди ще бъдат раздавани до изчерпване на количествата, респективно до изчерпване на количествата скреч карти в съответния участващ търговски обект.

Количеството на промоционалните награди е ограничено съгласно т.7, така че награди ще бъдат раздавани на принципа “първи купил - първи получил”, до изчерпване на  количествата. Организаторът не е отговорен пред потребителите за награди, надвишаващи посоченото количество.

Информация за промоцията може да се получи и на тел.: 0800 12345 (безплатно обаждане от всички оператори в България)  всеки работен ден във времевия диапазон от 09.00ч до 17.00 ч..

Всеки закупил  продукти на стойност 5 лв. от участващите опаковки и марки, независимо от това дали неговата скретч карта е печеливша или не, може да участва за голямата награда „мини хладилник“. Желаещият да участва трябва да откъсне отрязъка от скретч картата, където има място за попълване на две имена, телефонен номер и имейл, да попълни необходимата информация и да пусне скретч картата в лотарийната кутия в съответния търговски обект участващ в кампанията. Минималната възраст за участие за голяма награда „мини хладилник“ е 16г.

Награди ще бъдат раздадени в едномесечен срок след края на промоцията.

Получаване на наградите на място (чанта, парти грил). Наградите ще бъдат раздавани срещу покупка от участника на продукти на стойност 5 лв. наведнъж под марките Coca‑Cola, Fanta, Sprite, Schweppes,Банкя от участващите опаковки, от участващ обект и изтеглена печеливша скреч карта с надпис „Чанта” или „Парти грил“.

Получаване на награда „мини хладилник“.  Спечелилите голямата награда, 50 участници,  ще бъдат изтеглени най-късно до 18-ти септември. Печелившите ще бъдат информирани за спечелването на Наградата чрез данните за контакт, които са предоставени при регистрацията за участие със скретч картата до 30-ти септември. След уточняване на адрес и място на получаване на наградата, в рамките на 10 дни спечелилите участници ще получат своите награди. В случай, че Печелившите откажат получаването на Наградата, данните им са непълни и неточни и/или не могат да бъдат открити на предоставените от тях данни за контакт, участниците губят право за награда.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара