Спечелете ваучери за Фантастико, посещения на фитнес център и боулинг зала

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:


Ваучери за Фантастико: Дани Петра, Румяна Христова, Мина Карастоянова, Гергана Трифонова, Svetoslav Dabov
Карти за фитнес център: Силвия Миланова, Даниела Лазарова, Стойка Апостолова, Hristina Todorova, Цветанка Славчева
Ваучер за боулинг: Stanislava Birova, Ris Donovski, Nikolay Stoynev, Nikolina Petrova, Ангелинка Атанасова

🏅🏟 Честито откриване на Олимпийските игри в Токио! 🥳 

🎉 Във Фантастико ще отпразнуваме този фестивал на спорта подобаващо със страхотни награди! 

🏃‍♀ Познайте кой от тримата бегачи ще достигне до медала през лабиринта и може да спечелите 1 от 15 страхотни награди:
- 5 бр. ваучери за пазаруване във Фантастико на стойност 30 лв.;
- 5 бр. карти за еднократно посещение във фитнес център Fast&Fit;
- 5 бр. ваучери за безплатна боулинг игра в боулинг зали MegaXtreme Bowling. Успех! 🤩

Участието в Играта не е обвързано с покупка на продукт, предлаган от Организатора.

За да се включи в Играта, всеки желаещ да участва трябва да посети Facebook страницата на  Фантастико на адрес: https://www.facebook.com/fantastico.stores и да отговори на въпроса  „Познайте кой от тримата бегачи ще достигне до медала през лабиринта?“ с коментар под  публикацията (поста), в която е зададен въпросът. Само онези участници, които са отговорили  правилно на зададения въпрос, като са познали кой от тримата бегачи ще достигне до медала  през лабиринта, участват в томболата за тегленето на наградите.  

Всеки Участник има право да участва само веднъж, като публикува само един коментар под  публикацията, в която е зададен въпросът по т. 3 от настоящия Раздел. Всеки следващ коментар  след първия ще се счита за невалиден и няма да бъде включен като отделен шанс за участие в  томболата за разпределение на наградите.

Печелившите в Играта ще бъдат 15, като всеки един от тях печели по 1 (една) от възможните  награди съгласно т.1.

Печелившите ще бъдат определени на случаен принцип – чрез томбола, проведена на  независима онлайн платформа, която на случаен принцип избира сред имената на участниците,  които отговарят на настоящите условия.

Тегленето ще се проведе на 02.08.2021г. от Съндей Медия“ ООД, ЕИК 205064005, със  седалище и адрес на управление гр. София, ул. „Кръстьо Сарафов“ № 24, представлявано от  Ива Велчева – управител.  

Печелившите участници ще бъдат обявени на Facebook страницата на Фантастико https://www.facebook.com/fantastico.stores в деня на тяхното изтегляне. Печелившите участници  е необходимо да напишат лично съобщение на Facebook страницата на Фантастико съгласно указаното в Раздел VII, в което да посочат данни за контакт (три имена), както и адреса на  супермаркет от Търговска верига Фантастико, в който биха искали да получат спечелената  награда. Пълният списък на супермаркетите от Търговска верига Фантастико и техните адреси  може да откриете тук: https://www.fantastico.bg/shops.  

Печелившите Участници ще могат да получат своите награди на адреса на посочения от тях  супермаркет „Фантастико“ в срок до 10 работни дни след обявяване на печелившите по реда на  настоящия раздел. 

Краен срок - 1 август 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара