Спечелете куфари, чадъри, хладилни чанти, магнити и сладоледи от Nestle

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 31 юли 2021

Промоцията се организира и провежда на територията на Република България в търговските обекти на Партньорите, маркирани с рекламни материали на Промоцията („Участващи обекти“).

Промоцията се провежда в периода от 01.07.2021г. до 31.07.2021г. включително, или до изчерпване на наградите. В случай, че Организаторът реши да съкрати или удължи срока на Промоцията, това ще бъде оповестено на Фейсбук страницата на Nestle Ice-Cream Bulgaria (https://www.facebook.com/nestleicecreambg/) и по друг подходящ начин.

В случай, че за времето на Промоцията е изчерпана наличността на който и да е от промоционалните продукти, Организаторът и Партньорите си запазват правото да продължат Промоцията с наличните продукти, в рамките на посочения период.

Механизъм на провеждане на Промоцията и награди

В периода на Промоцията, всеки участник, който закупи в някой от Участващите обекти сладоледени продукти с марка Nestle на стойност над 5 (пет) лв. (с ДДС), има право да получи скреч карта и веднага да установи дали печели награда.

Скреч карти се предоставят от служител в Участващите обекти. Валидни за участие в Промоцията са само скреч картите, получени при покупки на сладоледи с марка Nestle в Участващи обекти в периода на Промоцията.

Наградите в Промоцията са:
(а) куфар размер 24 инча (общо 861 бр.);
(б) куфар размер 20 инча, (общо 1722 бр.);
(в) комплект карти за игра (общо 8610 бр.);
(г) чадър 1,8м (общо 861 бр.);
(д) хладилна чанта (общо 1722 бр.)
 (е) сладолед FAMILIA HIT Sandwich (общо 20 664 бр.);
(ж) сладолед PIRULO Watermelon  (общо 30 996 бр.);
(з) магнит за хладилник (общо 41 328 бр.).

Пълно описание на наградите може да се намери в брошурите, които се разпространяват в Участващите магазини.

Изображенията на наградите в рекламните материали са илюстративни и могат да се различават от реалните.

Печелившите участници могат да вземат съответната награда от обслужващия касиер в Участващия обект, след като му предадат печелившата скреч карта.

Количествата от различните видове награди са ограничени. В случай, че в Участващия обект са изчерпани количествата от посочената в печелившата скреч карта награда, печелившият участник ще получи друга от наличните награди, по избор на обслужващия персонал в Участващия обект, като се отчитат предпочитанията на съответния участник.

С изключение на посоченото в т. 4.7 по-горе, печеливши скреч карти не могат да бъдат разменяни за пари в брой или други парични и предметни награди.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара