Спечелете машина за хотдог от Leki

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши: Malinka Hristova, Tancheto Ivanova и Zlatin Eftimov

Участвай в играта на Леки „Най-интересния Хотдог“ и ни изненадай с най-изобретателния начин за приготвяне на хотдог. 

Каква е твоята тайна? Може би се крие в подправките, в креативното поднасяне или пък в соса? Развихри въображението си и качи в коментар снимка и рецепта на приготвен и аранжиран от теб хотдог. 

След 2 седмици жури от Goodlife ще избере 5-те финалисти, които ще се борят за признанието на публиката. 👩🍳

🏆 Голямата награда е машина за хотдог! Топ три най-интересни рецепти ще получат място в кулинарния сайт lavitaebеlla.bg. Участвай! Дай воля на креативността‼

С факта на качване на снимката и рецептата съгласно т.1 от раздел V. МЕХАНИЗЪМ НА КОНКУРСА, Участникът декларира, че е автор, респективно че е носител на изключителните авторски права върху снимката и рецептата (в случаите, в които рецептата може да е обект на авторски права съгласно ЗАПСП в България), които качва за участие в Конкурса, че има право да използва тази снимка и рецепта за посочената цел, както и че не е отстъпвал изключителното право за използването им на трети лица, различни от Организатора и не нарушава чужди авторски права.

Наградите в Конкурса, които могат да бъдат спечелени, се предоставят от Възложителя на Конкурса Белла България АД и са Наградата представлява както следва:

a) Първа награда – големият победител в Конкурса печели награда, състояща се в хотдог машина, както и приготвяне от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ на хотдог по рецептата, предоставена от печелившия участник, заедно с професионално фото и видео заснемане на готовия хотдог. Наградата включва и неговото промотиране и популяризиране в каналите на Възложителя в социалните мрежи, заедно с името на печелившият участник – автор на рецептата.

b) Втора и трета награда – за подгласниците на големия победител, печелят приготвяне от ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ на хотдог по рецептите, като по техните рецепти ще бъдат популяризирани в кулинарния блог на Възложителя на адрес: lavitaebella.bg

Общият брой печеливши в Конкурса са 3 (трима). Всеки участник може да спечели само по една награда. Наградите не могат да бъдат заменени с тяхната паричната равностойност .

Журито на Конкурса посочено в настоящите Официални правила ще избере пет финалиста в Конкурса, след което аудиторията ще определи, чрез гласуване под Facebook пост, в рамките на пет дни от обявяване на финалистите от тях трима победители (голям победител и двама подгласници) предложили рецептури и снимки с хотдог. Обявяването на победителите ще се състои след приключването на Конкурса в 23.59 ч. на 02.07.2021 г. Резултатите от Конкурса ще бъдат публикувани на Facebook страницата на възложителя до 72 часа, след като бъдат определени.

Печелившите ще бъдат обявени на Facebook страницата до 72 часа след тегленето.

Рецептите на победителите ще бъдат заснети в срок до 20 дни след обявяване на печелившите по реда на предходната точка. Наградата не може да бъде поискана от трета страна в полза на печелившия.

Организаторът се задължава в срок до 2 работни дни от изтегляне на печелившите участници да се свърже с победителите на съответните посочени от тях профили във Facebook, като Участникът се задължава да върне отговор на Организатора като предостави в лично съобщение във Facebook следните данни: три имена, телефон за връзка. Големият победител трябва да предостави и адрес, на който да му бъде изпратена материалната награда, като доставката е за сметка на Организатора Ако Организаторът не успее да се свърже с победителя или не получи исканата информация в обратна връзка от него два дни след уведомяването му, то победителят губи правото да получи своята награда и тя може да бъде предоставена на следващия по ред избран от Аудиторията резервен печеливш.

Участници, които използват фалшива онлайн идентичност, създават или са създали фалшиви профили в социалните мрежи с цел повече участия в игри с награди и/или нарушават правилата и механизма на Конкурса, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление, като губят правото на спечелена награда, в случай че са се класирали за такава.

Участия, които не отговарят на предвиденото в настоящите Официални правила, ще бъдат дисквалифицирани без допълнително уведомление. Организаторът си запазва правото да премахва всякакво съдържание, което смята за неподходящо и неуместно поради противоречие с нормативни изисквания, морала или добрите нрави.

Всеки участник се съгласява автоматично, ако бъде избран за един от тримата победители, името му да бъде използвано и публикувано на сайта lavitaebella.bg и страницата на Leki във Фейсбук по т.1 от раздел II, във връзка с наименуването на предоставената от него рецепта за участие в Конкурса и популяризирането й съобразно РАЗДЕЛ VI. НАГРАДИ.

Краен срок - 20 юли 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара