Оцени Bosch и спечели прахосмукачка с батерия Unlimited Бяло BCS61113

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:
Коцето с ревю за Серия | 6 Свободностоящ хладилник KSV36BIEP
Танче с ревю за Блендер VitaPower Серия | 4 1200 W MMB6384M
Ненкова с ревю за Серия | 4 Индукционен плот PUJ611BB1E

Оцени и спечели награда!

Всеки месец до края на годината ще избираме 3-те най-полезни за потребителите ревюта и ще раздаваме привлекателни месечни награди.
Как да спечелите награда?

Необходимо е да направите ревю (текстов коментар) на който и да е актуален домакински уред с марка "Bosch", който е наличен на интернет страницата www.bosch-home.bg. Публикуването на ревю не изисква регистрация от участниците, а единствено текстов коментар под продукт на сайта на Bosch, оценка на съответния продукт от 1 до 5 и предоставяне на и-мейл за обратна връзка.

Участие в конкурса с награди

След изтичане на всеки етап ние оценяваме трите най-добри ревюта, публикувани за съответния етап. Критерият за оценка е полезността на коментара за потенциалните купувачи на оценявания уред. Всеки от участниците, който е оценен като един от тези с трите най-добри коментара за съответния етап, получава наградата, посочена по-долу.

Един участник има право да направи едно ревю за един етап. Участникът, направил ревю в един етап, има право да участва за спечелване на награда и в следващ етап, с ново ревю.

Избор на 3-те най-добри ревюта за периода от 1.07.2021, 0:00 часа до 31.07.2021, 23:59 часа.

Награда: Серия | 6 Прахосмукачка с батерия Unlimited Бяло BCS61113

Процесът е много лесен. Първо намерете продукта, за който ще пишете оценка, като въведете номера на модела.

Не знаете номера на модела на уреда си?

Не се тревожете – просто изберете категорията на уреда. Когато откриете уреда си, кликнете върху бутона за оценка, за да споделите впечатленията си. Благодарим Ви предварително!

Регистрирайте се в MyBosch и напишете оценка за своя уред.

Направете си профил в MyBosch и регистрирайте уредите си, за да се радвате на допълнителни ползи. Също така, да напишете оценка за продукта си е много лесно, защото цялата важна информация за уреда е в MyBosch.

В профила си в MyBosch имате списък с всичките си регистрирани уреди и получавате достъп до информация за поддръжката и гаранционните условия на продуктите.

Краен срок - 31 юли 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара