Спечелете надуваем басейн, градински чадър и градински шезлонг

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливши:

pepa_n74@abv.bg - Градински чадър с UV
tankinova@abv.bg - Градинки шезлонг
yana.ruseva86@gmail.com - Надуваем басейн 2М44/66СМ

🎉 Знаеш ли, че можеш да спечелиш награди, докато разглеждаш сайта на Mr.Bricolage? 🛒 

Влез на https://mr-bricolage.bg/, абонирай се за нашия бюлетин 📨 и участвай в томболата ни за фантастични летни продукти:

🎁- Градински чадър с UV защита – 1 бр. ⛱
🎁- Градинки шезлонг – 1бр. 🪑
🎁- Надуваем басейн 2М44/66СМ - 1бр 🌊

Томболата се организира и провежда на български език само за територията на Република България.   

Право да участват в Томболата имат всички лица над 18 години с постоянен адрес в България, с изключение на служителите на Организатора, членове на техните семейства, както и всички физически лица, взели участие в организацията и провеждането на Томболата („Участник/ци“).

На ротационен принцип трима от регистрираните за периода ще бъдат изтеглени на 01.08.2021г.

Печелившите участници ще бъдат обявени на Интернет страницата на организатора https://mr-bricolage.bg в срок от 5 (пет) дни след провеждане на тегленето.

Всеки печеливш участник ще бъде потърсен, чрез имейл, след като бъде обявен публично, в петдневен срок от тегленето на печелившите, от представител на организатора, за да бъде уведомен за спечелената награда и за да се уговори реда за нейното получаване. Организаторът не носи отговорност, ако неговият представител не успее да се свърже с печелившия участник, независимо от причините за това. Всеки печеливш участник може самостоятелно да се информира за резултатите от тегленията на Интернет страницата на организатора https://mr-bricolage.bg съгласно предвиденото в настоящите Общи условия. 

Краен срок - 31 юли 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара