Спечелете бира за цяла година от Heineken и Technomarket

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Стефан Атанасов Боев от град Плевен

ТОМБОЛАТА се организира и провежда на територията на Република България и е валидна при покупка на участващ продукт от търговските обекти на Организатора или от онлайн магазина www.technomarket.bg, след регистрация за участие на промо страницата на сайта на Организатора (https://www.technomarket.bg/birazagodina), при спазване на настоящите Правила.

Участието в ТОМБОЛАТА е обвързвано със закупуване на един от всички марки хладилници, предлагани от Организатора в търговските му обети и/или онлайн магазина

В периода на ТОМБОЛАТА, всеки потребител, закупил хладилник от търговските обекти или онлайн магазина на Организатора, има възможност да участва в ТОМБОЛАТА за спечелване на награда, посочена в Раздел 6, като попълни формата за участие, достъпна на https://www.technomarket.bg/birazagodina. За да участва в ТОМБОЛАТА, Участникът следва да въведе личните си данни (три имена, телефонен номер, e-mail), както и номер на документа, визуализиран на касовия бон (обозначен на примерното изображение на касов бон) или фактурата за покупката.

ВАЖНО! Всеки потребител има възможност да регистрира закупен участващ продукт на страницата на сайта на Организатора https://www.technomarket.bg/birazagodina в периода от 22.07.2021 г. до 25.08.2021 г

ВАЖНО! След успешно регистриране за участие в томболата, Участникът следва да запази касовия бон или фактурата, които да предостави на Организатора, за да удостовери извършената покупка, в случай, че е изтеглен за печеливш.

ВАЖНО! След попълване на формата и предоставяне на съответните съгласия, участникът не може да променя въведената от него информация, с оглед законосъобразния избор на печеливш. За да може да участва в ТОМБОЛАТА, всяко лице следва да е изпълнило изискванията за предоставяне на съгласие за обработване на лични данни. Ако лицето не предостави своето съгласие, Организаторът няма законово основание да го допусне до участие в ТОМБОЛАТА. Организаторът не носи отговорност за предоставени от потребителите неверни или непълни данни за контакт. Всеки участник, по всяко време, може да оттегли своето съгласие. В случай че участник оттегли своето съгласие в периода на провеждане на ТОМБОЛАТА, Организаторът е длъжен да преустанови използване на личните му данни, което ще доведе до отстраняване в по-нататъшно му участие в Томболата.

На посочената в Раздел 3. дата, печелившият участник ще бъде изтеглен чрез специализиран софтуер в присъствието на двама служители на Организатора и ще бъде обявен на официалния сайт на Организатора www.technomarket.bg и на Фейсбук страницата https://www.facebook.com/technomarket/, в случай, че предварително е предоставил изричното си съгласие за това. Ако при изтеглянето на печеливш участник се установи нарушение на настоящите Правила, водещо до отстраняване на Участник съгласно Раздел 8, ще бъде изтеглен следващ печеливш участник.

Изтегленият печеливш участник ще спечели 365 кена бира марка Heineken, разфасовка от 330 ml.

В срок от 2 работни дни от обявяването на печелившия участник, представител на Организатора се свързва с лицето на посочения при регистрация телефон или e-mail адрес, за да уговорят получаването на наградата в удобен за печелившия участник търговски обект на Техномаркет. Организаторът няма ангажимент за транспортиране и доставка на наградата до адрес на печелившия участник. За получаване на наградата, печелившият участник следва да удостовери своята самоличност с показване на документ и касов бон за извършена покупка. 

Краен срок - 18 август 2021 

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара