Спечелете 2 двупосочни билета до новите гръцки дестинации на България Еър

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/


Играта е приключила!

Печеливш: Susan Essex

Кoe е нещото, без което не тръгваш към Гърция?

Сподели в коментар под поста, отбележи близък човек, с когото искаш да споделиш наградата и може да спечелиш 2 двупосочни билета до Солун.

Удобното разписание на полетите ти дава възможност да планираш дълъг уикенд в Гърция – всеки петък и неделя вечер. Можеш да се включиш до 29 юли, а на 30.07. ще обявим победителя в пост тук.

Играй и се телепортирай в Гърция с България Еър!

    Участник в играта може да бъде всяко лице, регистриран потребител на социалната медия Facebook.
    Участието в играта не е обвързано с покупка на стока или със сключване на договор за предоставяне на услуга;
    В играта могат да участват само лица, които са навършили 18 години;
    В играта нямат право да участват служители на „БЪЛГАРИЯ ЕР” АД и служители на свързани компании за целите на провеждане на настоящата кампания.

    Играта се провежда под пост (статична визия), публикуван от официалната страница на България Еър във Facebook;
    За участие в кампанията, участниците дават съгласие за запис и обработка на предоставените данни от Facebook платформата, които включват:
    - Собствено име и фамилия;
    - Регистриран e-mail адрес;
    - Facebook ID;
    - Населено място/местоположение;
    - Възраст.
    На всеки потребител ще се зачита само 1 участие, изпълнило условията;

    За да участват за награда, участниците трябва да споделят в коментар под публикацията информация за нещото, без което не тръгват за път, да отбележат близък човек, с който биха желали да споделят наградата;

 Играта се провежда в периода 22.07.2021 г. – 29.07.2021 г. На 30.07.2021 г. ще бъдат изтеглени от всички, коментирали под публикацията, 1 (един) печеливш участник и 3 (три) резерви.
    - След изпълнение на всички от гореспоменатите изисквания участникът се счита за регистриран за участие в играта.
    - Участници, които не са изпълнили едно или повече от горните условия или са публикували коментар с невярно/неотносимо съдържание, не се регистрират за участие в играта.

Награда:

Наградата за изтегленият печеливш участник са два двупосочен билета с платими летищни такси от страна на спечелилия до една от новите гръцки дестинации на България Еър (Солун, о-в Корфу, о-в Родос, о-в Крит).

    От общата база данни с участници, които са изпълнили условията в т.3 от настоящите „Правила и условия“, ще бъде изтеглен един печеливш участник и три резерви;

 Печелившият ще бъде изтеглен на 30.07.2021 г. и ще му бъде изпратено съобщение същия ден от страницата България Еър във Facebook;

Спечелилият следва да изпрати в срок до 24 часа от обявяването валидни данни за контакт в лично съобщение до официалната страница на България Еър във Facebook, които включват:
    - Три имена изписани на латиница;
    - Валиден e-mail адрес;
    - Валиден телефонен номер;

 Валидността на наградата е 6 месеца. Избраните дати и дестинация на полета можете да изпратите в съобщение на официалната страница на България Еър във Facebook или по имейл на callfb@air.bg  от деня на получаване на наградата, като пътуването трябва да бъде осъществено в рамките на валидността - до 29.01.2022г.

Организаторът се свързва с печелившия участник на посочените от него контакти във връзка с получаване на наградата в рамките на 5 (пет) работни дни;

Ако Организаторът не успее да се свърже с печелившия в рамките на 5 работни дни след публикуването му (не получи обратно съобщение по електронната поща и/или не осъществи телефонен разговор), той губи правото да получи своята награда и Организаторът може да предостави наградата на изтеглен резервен печеливш;

Наградата е лична и не може да бъде заменяна за паричната й равностойност или преотстъпвана на трети лица.

Краен срок - 29 юли 2021

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара