Спечелете ваучери за answear.bg, фотосесия за Grazia и 60 комплекта TRESemme

Харесват ли ви игрите, които публикуваме? Помогнете ни в популяризирането им като ги споделите чрез иконите на социалните мрежи, които може да намерите в края на публикацията

За да научавате първи за новите игри, последвайте ни:

фейсбук - https://www.facebook.com/konkursi.vsyakakvi
инстаграм - https://www.instagram.com/spechelinagradi/

Краен срок - 26 август 2021

🏝️ На морето ли си вече? Докато се радваш на разкошната си плажна коса, не забравяй, че тя може да ти спечели и награди от TRESemmé. 🎁

✅ Направи снимка или видео на прическата си на плажа.
✅ Тагни @tresemmebulgaria.
✅ Добави #MyBeachHair към поста.

Всяка седмица ще теглим печеливши, а на 26.08. ще обявим в канала ни победителката, която печели голямата награда - фотосесия за списание GRAZIA. Успех, русалки!🧜‍♀️

Всеки участник може да участва неограничен брой пъти, за всяко от които отговаря на условията за участие, в периода на провеждане на Промоцията.

НАГРАДИ*:
1. Седмични награди - теглят се всяка седмица в периода на Промоцията:
60 бр. подаръчни комплекта TRESemme - по 10 бр. на седмица.
6 бр. ваучери** за пазаруване от answear.bg на стойност 100 лв - по 1 бр. на седмица.
2. Голяма награда - тегли се веднъж в края на Промоцията:
фотосесия за списание Grazia с тоалет от answear.bg - 1 бр.
Фотосесията включва:
Фотограф и заснемане
Професионален грим и прическа
Тоалет по избор от answear.Lab на максимална стойност от 500 лв.***
Публикация на една страница в един брой на списание Grazia

* Снимките на наградите, показани на рекламните материали, са илюстративни и може да се различават от реалните награди.
** Условия за използване на ваучер за отстъпка от answear.bg:

•    Ваучерът с код за пазаруване е валиден за пазаруване от answear.bg.
•    Ваучерът с код за пазаруване ще бъде приложен към всички продукти от потребителската кошница, стига те да не са изключени от кампанията.
•    Един клиент (потребител) може да използва кодa за пазаруване един-единствен път.
•    Кодът за пазаруване не може да се комбинира с други отстъпки, намаления и/или ваучери, предоставени от answear.bg или партньор.
•    В случай на спечелване на повече от един код или ваучер за намаление, то двата не могат да се сумират за получаване на по-голяма сума. Кодът/ваучерът се използва самостоятелно и еднократно.
•     Не се допуска замяна на спечеления продукт или намаление срещу валутната му стойност.
•    Кодовете за пазаруване са предназначени за получаване на отстъпка от 100 лв. при пазаруване от answear.bg. Потребителят получава тази сума като отстъпка след като е добавил всички желани от него продукти в кошницата и напише кода за отстъпка в полето „Въведи твоя промо код тук“.
•    Разходите по доставката на поръчката, както и нейното връщане, са за сметка на Клиента/Победителя. Върху поръчката се начислява и „такса обработка“ в размер на 1 лев.
•    Продуктите, закупени от тази кампания с код за намаление подлежат на едно връщане или замяна спрямо сроковете на магазина, а именно 30 дни от датата на доставка.
•    В случай на връщане на продукт, клиентът получава обратно заплатената от него сума, ако има такава, която е упомената във фактурата му.
•    Answear запазва правото си да изключва определени марки от кампанията. Списъкът на тези е публикуван на следния адрес: https://voucher.answear.bg.

*** Условия за получаване на тоалет по избор от answear.bg:
•    Тоалетът трябва да включва дрехи, обувки и аксесоари от online магазина на www.answear.bg  на максимална стойност от 500 лева и да бъдат само от марката answear.LAB.
•    Предметните награди не подлежат на замяна или връщане.

Тегленето на победителите ще се извършва на следните дати:
седмични награди по т.5.1. - на 22.07., 29.07., 05.08., 12.08., 19.08., 26.08.
Голяма награда по т.5.2. - на 27.08.

Обявяването на победителите ще става до 24 часа след изтеглянето им със стори в профила на TRESemme (https://www.instagram.com/tresemmebulgaria/), като всеки победител ще бъде тагван (отбелязван) с неговото потребителско име.

След определяне на печелившите участници се изтегля още  по 1 (един) резервен печеливш Участник. Резервните печеливши Участници може да заместят предходните изтеглени, при условие, че същите не могат да бъдат открити и/или не могат да получат наградата в срока по  т.7 от тези Правила.

След изтегляне на печелившите участници се извършва проверка дали отговарят на поставените в настоящите Правила условия. В случай, че даден печеливш Участник не отговаря на условията за получаване на награда, за печеливш се счита следващият по ред резервен печеливш Участник, който отговаря на условията.

В срок до 3 (три) работни дни след датата на определяне на печелившия Участник по реда на предходната т.6 същият ще бъде информиран за спечелената награда и начина на получаването чрез лично съобщение в Instagram

Печелившият Участник трябва да представи всички данни (три имена, телефон, адрес или имейл адрес), които са необходими за получаването на наградата, както и писмено съгласие данните му да бъдат обработвани и използвани единствено за предоставянето на тази конкретна награда.

В случай, че съответният печеливш Участник не отговори на съобщението, като изпрати необходимите данни до 3 (три) работни дни след обявяване на победителите или откаже да получи наградата, за победител се счита резервният печеливш участник, на който се изпраща съобщение по реда на тази точка. В случай, че и той не отговори в срок до 1 (един) ден от изпращане на съобщението или откаже да получи наградата, същата остава неразпределена и ново теглене за нея не се организира.

Наградата може да бъде получена в срок до 14 (четиринадесет) работни дни от датата на тегленето.

ЛИНК за участие

Post a Comment

По-нова По-стара